To je to što me zanima!

Srđan Andrić ne igra, kako mu klub ne bi morao dati 100.000 €

Nije bio na listi ozlijeđenih, no Andrić svejedno nije putovao u Zagreb. U slučaju 50 posto odigranih utakmica Hajduk bi mu morao isplatiti dodatnih 100 tisuća eura
Vidi originalni članak

Srđan Andrić nije se našao na popisu putnika u Zagreb na Hajdukovu sramotu u Sigetu s Hrvatskim dragovoljcem premda ga trener Ante Miše nije stavio na listu ozlijeđenih.

Oni koji ne znaju pravu istinu njegov izostanak okarakterizirali su time da ga ne treba provjeravati u posljednja tri kola jer se o Andriću sve zna. Međutim, pravu istinu znaju u Hajduku.

Andrić nije išao na put po nalogu vodstva kluba, jer u ugovoru ima klauzulu po kojoj mu Hajduk mora isplatiti dodatnih 100 tisuća eura odigra li pedeset posto utakmica. A pogađate, da je Andrić igrao protiv Hrvatskog dragovoljca, ispunio bi taj uvjet. Ovako je Poljud uštedio 100 tisuća eura. Da se 'bijeli' bore za naslov, nikome ne bi smetalo da Andrić igra.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Filip FićoMiše 09.05.2011.

    Vi ste GLUPI Andrić vam je najbolji igrač za i gubite sve utakmice.Recite MIŠI da mu je to reka rođak.

  • dulama1 08.05.2011.

    Hajduku treba pod hitno da dovede mamića da sredi financijsku situaciju

  • black skorpion 08.05.2011.

    odavno već ne navijam za nikoga....pratim redovito događaje oko hrvatskog nogometa.....ovo što se u hajduku događa nije samo sramota kluba,splita već cjelokupnog hrvatskog nogometa....i onda će takav ćopavi jadni hajduk u europu...i opet popiti 9 komada od tamo nekog debrecena....ma užas fuj...i to je onda hrvatski predstavnik u europui....sramotno i više od toga!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare