To je to što me zanima!

Srbi fulali penal i primili gol sa centra: Baš nismo imali sreće

Izbornik reprezentacije Srbije Vladimir Petrović nakon poraza od Slovenije 1-0 za neuspjeh okrivio nedostatak sreće. Dobili su gol gotovo sa centra i promašili penal
Vidi originalni članak

Poslije poraza u Mariboru od Slovenije (1-0) izbornik nogometne reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon se požalio novinarima:

- Mi smo naravno sami krivi i poraz ide na našu dušu, ali odigrali smo izuzetno tešku utakmicu protiv Italije u petak, a danas stvarno nismo imali sreće. Primili smo gol s 40 metara, a promašili smo i penal - izjavio je nakon utakmice u Ljudskom vrtu srpski izbornik i pohvalio igru suparnika.

- Puno je lakše igrati kada nemate opterećenja kao što su danas odigrali Slovenci. Ovo je po meni njihova najbolja partija u kvalifikacijama. Igrali su bez straha i dobro nas namučili - rekao je Petrović.

Nogometna reprezentacija Srbije neplasmanom na Euro 2012. propustit će treće uzastopno Europsko prvenstvo.

Vidić i Stanković oprostili se od nacionalnog dresa?

Srpski nogometaši Nemanja Vidić i Dejan Stanković dali su naslutiti da je utakmica protiv Slovenije u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2012. možda bila i posljednja reprezentativna za njih dvojicu...

Slovenija je pobijedila Srbiju s 1-0 u posljednjem susretu skupine C kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Ukrajini i Poljskoj, te im onemogućila dodatne kvalifikacije za plasman na isto. Umjesto Srbije, Estonija će dobiti priliku kvalificirati se na Euro.

- Vrijeme je za promjenu generacije i da neki stariji igrači kažu zbogom reprezentaciji – rekao je branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić.

- Igrao sam mnogo puta za reprezentaciju, ali sada je vrijeme da se okrenem svojim obavezama u Interu – izjavio je Dejan Stanković nakon poraza.

Stanković je dosad skupio 102 nastupa za Srbiju, dok je Vidić dres nacionalne izabrane vrste odjenuo 56 puta.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • kozara 12.10.2011.

    kako su igrali tako su i prosli. sramota su za srpski fudbal. bolje i da su sad odmah ispali nego da se dalje blamiraju. navijac sam srbije ali ovakva ekipa ne zasluzuje da ide bilo kuda a kamoli da se pise o njima.

  • KING KONG 12.10.2011.

    ahahahh boli me k*rac dabogda nikad nista ne dobijete......

  • dinamee 12.10.2011.

    Baš mi je drago hahahahahahahhahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare