Obavijesti

Sport

Komentari 40

Srbi fulali penal i primili gol sa centra: Baš nismo imali sreće

Srbi fulali penal i primili gol sa centra: Baš nismo imali sreće
1

Izbornik reprezentacije Srbije Vladimir Petrović nakon poraza od Slovenije 1-0 za neuspjeh okrivio nedostatak sreće. Dobili su gol gotovo sa centra i promašili penal

VIDEO

Poslije poraza u Mariboru od Slovenije (1-0) izbornik nogometne reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon se požalio novinarima:

- Mi smo naravno sami krivi i poraz ide na našu dušu, ali odigrali smo izuzetno tešku utakmicu protiv Italije u petak, a danas stvarno nismo imali sreće. Primili smo gol s 40 metara, a promašili smo i penal - izjavio je nakon utakmice u Ljudskom vrtu srpski izbornik i pohvalio igru suparnika.

- Puno je lakše igrati kada nemate opterećenja kao što su danas odigrali Slovenci. Ovo je po meni njihova najbolja partija u kvalifikacijama. Igrali su bez straha i dobro nas namučili - rekao je Petrović.

Nogometna reprezentacija Srbije neplasmanom na Euro 2012. propustit će treće uzastopno Europsko prvenstvo.

Vidić i Stanković oprostili se od nacionalnog dresa?

Srpski nogometaši Nemanja Vidić i Dejan Stanković dali su naslutiti da je utakmica protiv Slovenije u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro 2012. možda bila i posljednja reprezentativna za njih dvojicu...

Slovenija je pobijedila Srbiju s 1-0 u posljednjem susretu skupine C kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Ukrajini i Poljskoj, te im onemogućila dodatne kvalifikacije za plasman na isto. Umjesto Srbije, Estonija će dobiti priliku kvalificirati se na Euro.

- Vrijeme je za promjenu generacije i da neki stariji igrači kažu zbogom reprezentaciji – rekao je branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić.

- Igrao sam mnogo puta za reprezentaciju, ali sada je vrijeme da se okrenem svojim obavezama u Interu – izjavio je Dejan Stanković nakon poraza.

Stanković je dosad skupio 102 nastupa za Srbiju, dok je Vidić dres nacionalne izabrane vrste odjenuo 56 puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac