To je to što me zanima!

Srbi hvale 'barakude' nakon poraza: Hrvati su pokazali klasu

Primili smo 12 golova, ali bili smo odlični na čelu s Tonijem Popadićem. Lijeva strana je fantastično čuvala Mandića. Dao je četiri gola, ali tko će njega zaustaviti, izjava je Andrije Bašića koja je oduševila srpske medije
Vidi originalni članak

Poznato je kako dobar odnos imaju izbornici Ivica Tucak Dejan Savić, igrači slijede njihov primjer. Srbija jest pomlađena, ima smjene generacija i u Hrvatskoj, ali ono što se izdvaja jest međusobno divljenje, piše srpski blic.rs dan nakon ispadanja njihove vaterpolske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva nakon poraza od Hrvatske (14-12) u četvrtfinalu.

IZBACILI CRNOGORCE Španjolska na putu do finala! Evo kad igramo protiv 'furije'

Iako je Dušan Mandić (28) zabio četiri gola, 'barakude' su odigrale odličnu obranu protiv ponajboljeg svjetskog vaterpolista, a komentari naših reprezentativaca oduševili su kolege iz susjedstva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mandić im je najbolji igrač, a pripremili smo taktiku da niti jednom nitko ne ostane sam s njim, jedan na jedan. Dobro smo to radili cijelu utakmicu. Zabio je neke golove, ali nemoguće je uspjeti u tome da takav igrač uopće ne puca - rekao je Luka Bukić (28) nakon utakmice, a Andrija Bašić (26) pohvalio je i heroja jučerašnjeg susreta Tonija Popadića (27):

- Odigrali smo pravu momčadsku utakmicu u obrani. Primili smo 12 golova, ali bili smo odlični na čelu s Tonijem Popadićem. Lijeva strana je fantastično čuvala Mandića. Dao je četiri gola, ali tko će njega zaustaviti.

TRINAEST BARAKUDA Pravnik, ribolovac, hajdukovac i mrcina od 130 kg: Tko su naši vaterpolisti koji briljiraju na SP

Ovaj je susret zasluženo okarakteriziran kao El Clasico, a ovaj je put prema polufinalu otišla hrvatska reprezentacija koju tamo čekaju Španjolci, dok će Srbi u razigravanje za plasman od petog do osmog mjesta protiv Crne Gore.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mali mis u bunaru 30.06.2022.

    Ljudi nabi ce ih spanci da je Serbia prisla osvojili bibsvetsko

  • BYMBO🐶 30.06.2022.

    Meni je samo simptomatično da naša prezimena igrača ugavnom zvuče kao srpska . . .

  • Vozzdra 30.06.2022.

    koji vam je ovo članak po redu o tome kaj servi kažu? Baš ste mi nešto fokusirani na njih, više nego na ijednu drugu naciju na planeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare