To je to što me zanima!

Srbi o 'opštem haosu': Sve je teorija zavjere, a Piksi je pustio supruge u reprezentativni kamp

Luka Jović fotografirao se u borbenom gardu sa suigračem Nemanjom Gudeljem, a supruga rezervnog golmana Rajkovića stigla je u Katar i poručila: "Ljubomorni uvijek izmisle priču"
Vidi originalni članak

Prije ključne utakmice na Svjetskom prvenstvu protiv Švicarske, na kojoj više nemaju pravo na kiks žele li se plasirati u osminu finala, iz kampa srpske nogometne reprezentacije stigle su optužbe o navodnom seks skandalu igrača sa suprugama i djevojkama suigrača, pa čak i da je došlo do tučnjave.

VIDEO: SRPSKA LEGENDA PROMAŠILA SVE Lupetao u studiju RTS-a: 'Borjan neće primiti gol, Hrvatska je u padu...' Pa se posuo pepelom

Kapetan Dušan Tadić na konferenciji za medije u utorak demantirao je priče o bilo kakvim nesuglasicama na pitanje srpskih novinara o "teoriji zavjere", dok u srpskom savezu nisu ništa službeno komentirali. Ipak, stigla je još jedna znakovita poruka od samih igrača.

Nogometaš Fiorentine Luka Jović, koji nije dobio ni minute u prve dvije utakmice "orlova" protiv Brazila (0-2) i Kameruna (2-2), oglasio se na Instagramu fotografijom na kojoj pozira sa suigračem Nemanjom Gudeljem (31) iz Seville.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Spremni za iduću", napisao je Jović i tagirao Gudelja, a obojica su zauzela borbeni gard. Srpski mediji tvrde da su tako ismijali trač.

"Zbog loših rezultata Srbije krenule su razne priče, a jedna od njih je da su se potukli Luka Jović i Nemanja Gudelj. Razlog - navodno Sofija. Tko zna - možda i Anastasija", piše Kurir.

"Da konstatiramo na kraju - ma i da su se potukli, što ima veze! Samo nek odvedu Srbiju u završnicu Mundijala!", piše Blic.

Kako bi rasteretio momčad pritiska, izbornik Dragan Stojković Piksi napravio je zanimljiv potez i dopustio suprugama nogometaša da dođu u kamp.

Supruga rezervnog golmana Predraga Rajkovića Ana u međuvremenu je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu na bazenu ispred jednog hotela u Dohi.

"Ljubomorni uvijek izmisle priču, glupi šire dalje, a IDIOTI vjeruju u nju", napisala je.

Dušan Vlahović, koji također nije dobio ni minute protiv Kameruna zbog navodne svađe s izbornikom, trenirao je u utorak s ostalim rezervistima i, pišu srpski mediji, "plijenio energijom i strašću".

Za njega je Piksi izjavio da je 30 posto spreman, a on je na Instagramu kasnije napisao da je "uvijek spreman". 

POGLEDAJTE VIDEO: 'BOG NA NEBU LIVAJA NA ZEMLJI'

Idi na 24sata

Komentari 48

  • rocky55555 01.12.2022.

    sve žene su im copy-paste, valjda idu kod istih kirurga, stilista i frizera

  • Nepopraljivo 01.12.2022.

    Pustio je Piksi supruge ali nije znao da će ih igrači zamijeniti........

  • Kalča 99 30.11.2022.

    Nista nam rekli s kim spavaju supruge u kampu!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare