Obavijesti

Sport

Komentari 24

Lupetao u studiju RTS-a: 'Borjan neće primiti gol, Hrvatska je u padu...' Pa se posuo pepelom

Lupetao u studiju RTS-a: 'Borjan neće primiti gol, Hrvatska je u padu...' Pa se posuo pepelom

Imaju problema, vraćam se na sindrom Zdravka Mamića, kad je bio slobodan, bio je uz njih. Dinamo vuče, reprezentacija Hrvatske vuče se na sudbinu Dinama, biseri su samo izlazili iz usta bivšeg srpskog nogometaša

VIDEO

Hrvatska je u prvom kolu SP-a remizirala protiv Maroka (0-0). Bila je to blijeda i neuvjerljiva partija hrvatskih nogometaša, no Zlatko Dalić shvatio je u čemu je pogriješio i najavio drugo lice protiv Kanade. Taj susret izazvao je veliku pozornost u srpskim medijima zbog zvezdaša Milana Borjana.

Pokretanje videa...

Trening Vatrenih 00:40

U studiju RTS-a utakmicu je najavio bivši jugoslavenski nogometaš Rade Bogdanović, nekadašnji član Atletico Madrida i Željezničara. Predstavio je Hrvatsku kao reprezentaciju u ogromnom padu, Modrića kao igrača koji je ostario, a uz sve te bravurozne izjave spomenuo je i bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića.

- Hrvatska je u padu, to je evidentno. Imaju puno problema u napadu. Jednog vanserijskog nogometaša koji je u godinama i teško može sam. Imaju problema, vraćam se na sindrom Zdravka Mamića, kad je bio slobodan, bio je uz njih. Dinamo vuče, reprezentacija Hrvatske vuče se na sudbinu Dinama, oslonjeni su jedni na druge. On ih je vodio, on ih je dizao - kazao je Bogdanović pa ispalio:

- Hrvatska reprezentacija sastavljena je od Bosanaca i Hercegovaca. Mnogi su otišli. Mislim da će Kanada zabiti prvi gol na Svjetskom prvenstvu, a da Borjan neće primiti gol - govorio je Bogdanović u trenucima dok mu je propala stolica. Ni ona nije mogla podnijeti njegove mudrolije.

KATAR 2022 - Najbolji trenuci s utakmice Hrvatska - Maroko

Jedna želja mu se ispunila. Alphonso Davies je u drugoj minuti zabio prvi gol za Kanadu na svjetskim prvenstvima, a srpski komentator proslavio je kao da je Srbija zabila u finalu Mundijala. Bio je to i jedini gol Kanađana na utakmici, a Hrvatska se u nastavku razljutila i utrpala četiri gola u mrežu Milana Borjana. Komentator iz susjedstva u tim trenucima jedva da se čuo u eteru. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada

Bogdanović se nakon utakmice posuo pepelom. Hrvatsku je ovaj put predstavio kao reprezentaciju punu klase, a Modrića najboljeg u povijesti na ovim prostorima. 

- Kanada nas je zavarala prvo kolo, iako su poveli, vidjeli ste da Hrvatska ima snagu i klasu. Vidjeli ste ova četiri gola. Jedna ekipa koju predvodi, a siguran sam u to, najbolji nogometaš od 1945. pa do danas na Balkanu, Luka Modrić. Treba biti pošten i iskren, jedan virtuoz nogometni, sjajan momak. Zna što je obitelj, klub, reprezentacija. Te lopte, zavijuše, te vanjske. Godine čine svoje, a on ih nosi. Ovo mu je možda i posljednja prilika da napravi nešto s reprezentacijom - ustvrdio je 'stručni' komentator RTS-a.

Video pogledajte OVDJE 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki