To je to što me zanima!

Srbi pišu, a Englezi ne vjeruju: Giroudovo mjesto uzima Žigić

Susjedni mediji navode da će Nikola Žigić u srijedu obaviti sve preglede i službeno staviti potpis na ugovor s Arsenalom. Dolazi kao zamjena za ozlijeđenog Girouda
Vidi originalni članak

Još prije osam godina Arsene Wenger rekao je da ga Nikola Žigić (34) ne zanima. Umjesto njega, odlučio se na Nicklasa Bendtnera, zbog čega engleski mediji ne vjeruju previše najnovijim pričama iz našeg susjedstva. 

A te priče kažu kako će 202 centimetra visoki napadač potpisati ugovor s Arsenalom, gdje će uzeti mjesto koje je pripadalo Olivieru Giroudu. Francuz je ozlijedio gležanj u posljednjoj minuti remija protiv Evertona, a prve prognoze govore kako neće natrag na teren u 2014. godini. 

Žigić je najbolje godine karijere proveo u Crvenoj Zvezdi, Racingu, Valenciji i Birmingham Cityju. U dresu posljednjeg kluba zabio je Arsenalu u finalu Liga kupa prije tri godine u pobjedi 2-1, a Birmingham je napustio nakon četiri godine jer mu je istekao ugovor. Od početka ljeta slobodan je igrač.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • AnteG 02.09.2014.

    čak ni Wenger nije ovoliko limitiran u glavi da kupi ovakvu panjinu! :D

  • el damp lac 27.08.2014.

    Zigic je svjetska klasa,a Mandzo je prosjek hahah

  • AnteG 27.08.2014.

    hahaha! Wenger! Vječni gubitnik! NEKA ga kupi! On je rođen za kupovinu mačka u vreći, robu s greškom - uklopit će se u taj luzerski dugogodišnji niz! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare