To je to što me zanima!

Srbi slave svog heroja: Igrao sa slomljenim nosom sat vremena

DOBRO SE ZNAJU Velški bek Neil Taylor iz Swansea Cityja neoprezno je u 35. minuti nogom u glavu udario srpskog reprezentativca Dušana Tadića koji igra u Southamptonu
Vidi originalni članak

Srbija je osvojila važan bod u Cardiffu protiv Walesa (1-1), a jedan od junaka, osim strijelca Mitrovića, bio je Dušan Tadić koji je gotovo sat vremena igrao s neugodnom ozljedom nakon duela dvojice igrača koji igraju u istoj ligi.

VIDEO: Kad branič Swanseaja udari na igrača Southamptona

Velški bek Neil Taylor iz Swansea Cityja neoprezno je u 35. minuti nogom u glavu udario srpskog reprezentativca koji igra u Southamptonu. Tadiću su nekoliko minuta zaustavljali krvarenje, a Taylor za svoj start nije dobio ni žuti karton.

Vratio se Tadić na teren i odigrao cijelu utakmicu za Srbiju.

- Moja ozljeda uopće nije bitna. Ono što je bitno je to da smo uzeli bod. Možda je sudac mogao pokazati koji žuti karton više, ali nema veze. Mi smo šutjeli i igrali, borili se za reprezentaciju - rekao je Dušan Tadić.

Velšani su poveli preko Garetha Balea u 30. minuti, Aleksandar Mitrović zabio je za bod Srbije četiri minute prije kraja. Srbi su na drugom mjestu u skupini s dva boda manje od Irske i dva boda više od trećeplasiranog Walesa.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • tornado65 13.11.2016.

    Rakitica da je pocesa po nosu bia bi ozljeden godinu dana (samo za HR)

  • bukachev 13.11.2016.

    bogme ga je dobrano opizdil!!!

  • statebriga1312 13.11.2016.

    Pricajte vi sta ocite nasi su poceli ozbiljno da igraju bio taj jedan kiks koji nas je skupo dosao gola... ali dobro igraju cvrsto kako treba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare