To je to što me zanima!

Srbija će igrati 'za nas': Siniša Mihajlović nas može 'pogurati'

Vertonghen je kao i svi Belgijci, uvjeren u lagani trijumf protiv Srbije. Uostalom, u Beogradu je Belgija pobijedila Srbe 3-0. Sad bi nam susjedi mogli učiniti uslugu...
Vidi originalni članak

Euforija. Tako se jednom riječju može opisati atmosfera u Bruxellesu ovih dana. Stadion je odavno rasprodan, čak je i belgijski trening gledalo 20.000 navijača.

- Samo Španjolci i Nijemci imaju bolje igrače od nas. Baš smo moćna momčad u ovom trenutku - tvrdi Jan Vertonghen. 

On je, kao i svi Belgijci, uvjeren u lagani trijumf protiv Srbije. Uostalom, u Beogradu je Belgija pobijedila Srbe 3-0. Sad bi nam susjedi mogli učiniti uslugu ako “otkinu” bodove domaćinu.

- Mi igramo za sebe, a ne za Hrvate - kaže Biševac, koji se još nada pobjedi i ostanku Srbije u borbi za drugo mjesto u skupini.

Belgija bi večeras mogla biti bez dva najbolja igrača. Vermaelen je otpao zbog ozljede, a upitan je i sjajni Eden Hazard.

- Oporavio sam se, ali nisam još sto posto spreman. Razumjet ću ako me izbornik ostavi na klupi. Ne želim riskirati - rekao je Hazard.

Mihajlović odrađuje posljednje utakmice na klupi “orlova”. Srbi su uvjereni kako će ga na mjestu izbornika zamijeniti Dragan Stojković - Piksi. 

Siniša Mihajlović je prije puta u Belgiju na maturalnu večer pustio jednog od najtalentiranijih srpskih igrača, Lazara Markovića iz Partizana. I sam je svjestan da će teško doći do nekog čuda. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • poljoo 08.06.2013.

    Belgija je kao i BiH eksplodirala u ovim kvalifikacijama, cak mozda belgija i vise...Cinjenica je sto kazu da bolje igrace nisu imali ni kad su bili mpenza i ostali iz te generacije upravo kada su belgija i hrv jedne godine se takodje takmicili ko ce prvi otici na takmicenje a mislim da je hrv tada vodio ciro sa dosta uspjeha...Svaka cast belgijancima igraju lijepo jos im jedan hazzard sjedi na klupi i jos nekolicina extra igraca...A srbi prica za sebe, oni se toliko dignu da sami sebi ga smjeste, iz repke izbace jednog ljajica koji nece da pjeva himnu jer nije srbin, kao kada bi iz bih izbacili jednog misimovica ili hrvatske jednog stanica nekada ili halilovica sada i nekolicinu...Ma do kraja nista drugo nece biti ako se ne pobiju medjusobno i neki otkazu mihajlovicu kao sto su neki i ranije radili :)

  • vucidas 07.06.2013.

    belgija ima jako talentiranu mladu mocad malo pogledajte gdje im igraju igraci nebi se cudija da u naredna dva SP budu favoriti za osvajanje a da neprican koliko im vridi momcad

  • Jedinstveni 07.06.2013.

    Znaci onda danas navijam za Skotsku i Belgiju. Neprijateljima se ne pomaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare