To je to što me zanima!

Srbin dobio lakat u bubreg pa završio na operaciji! Za njega je Svjetsko prvenstvo završilo...

Simanić je u dosadašnje tri utakmice igrao 6,5 minuta u prosjeku te imao po jedan koš i skok. Pešić tako ostaje na 11 igrača za okršaje s Italijom i Dominikanskom Republikom
Vidi originalni članak

Srpska košarkaška reprezentacija s maksimalnim brojem bodova izborila je drugu fazu Svjetskog prvenstva koje se igra u Indoneziji, Japanu i Filipinima.

Izabranici Svetislava Pešića nanizali su Kinu (105-63), Portoriko (94-77), a naposljetku i Južni Sudan (115-83), u utakmici u kojoj su ostali bez Boriše Simanića.

SP U KOŠARCI Srbija i dalje stopostotna, SAD do najuvjerljivije pobjede...
 
Košarkaš Zaragoze, naime, je završio svoj nastup na Svjetskom prvenstvu! Simanić je dobio udarac laktom u predjelu bubrega, zbog čega je morao na hitnu operaciju.

"Nakon utakmice s Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog ozljede završio natjecanje. U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnje utakmice, Simanić je dobio jak udarac laktom u predjelu bubrega. Procjena suca, čak i nakon gledanja ponovljene snimke je da prilikom udarca nije bilo namjere, ali Simanić zbog bolova nije mogao nastaviti meč. Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić upućen je na hitni prijam bolnice u Manilli, gdje je prvo zadržan na ispitivanju, da bi tijekom noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije bio operiran. Boriša se osjeća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoj nastup na SP-u", stoji u službenom priopćenju Košarkaškog saveza Srbije.

SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI Aktualni prvaci i SAD osigurali plasman u drugi krug SP-a

Simanić je u dosadašnje tri utakmice igrao 6,5 minuta u prosjeku te imao po jedan koš i skok. Pešić tako ostaje na 11 igrača za okršaje s Italijom i Dominikanskom Republikom te eventualnu nokaut fazu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliZG2.0 31.08.2023.

    zadržan na ispitivanju, valjda zadržan na pretragama pa nije bio u policiji već bolnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare