To je to što me zanima!

Srbin nokautirao Hrvata pa mu se naš igrač gospodski 'odužio'

NEPROMIŠLJENOST Biševac je daleko od centra napada šakom udario našeg Ivana Santinija misleći da to sudac neće vidjeti. Naivno, budući da je dobio crveni, a četiri minute poslije Santini je zabio i gol
Vidi originalni članak

Francuska se nogometna javnost iščuđava inače iskusnom srpskom stoperu Milanu Biševcu poslije utakmice Caena i Metza.

Povremeni srpski reprezentativac član je Metza koji je upisao poraz kod Caena 3-0 za kojeg igra naš napadač, Zadranin Ivan Santini.

U toj je utakmici Biševac brutalno nokautirao Santinija udarcem šakom u glavu, misleći da to sudac neće vidjeti.

VIDEO

U tom trenutku lopta je bila daleko od njih dvojice, ali totalno nesportski potez Biševca itekako je opažen. Dobio je odmah i crveni karton.

Nekoliko minuta poslije, Santini je zabio gol za 2-0 čime je praktički riješio tri boda svom klubu te se na taj način slasno zapečatio pobjedu.

Biševac, koji je doveden kao veliko pojačanje iz Lyona u ljeto, skroz je razbjesnio navijače Metza i prema svemu sudeći, očekuje ga dodatna kazna.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Zoka Kazo 19.12.2016.

    vjerovatno mu je dobacivao nesto....a kao drugo sta vi pricate kakav je start vas simunic napravio na Sulejmanijem cojvek bio van terena 3-4 mjeseca... i vi nekoga nazivate divljacima...kakvi idioti..nesto vrlo brzo zabravljate vasa sra*a//pa zadnje u nizu skandiranje ubij Srbina, Srbe na vrbe na utakmici Dinama i hajduka..i vi pricati mi divljaci i varvari hahhahahahh sta sve necu cuti..ne kazu dzabe//nije bitno sta kaze, vec ko kaze... u ovom slucaju sto god vi kazete smijesno je

  • Yassa 18.12.2016.

    ovaj tekst i novinar šire nacionalizam da se čovjeku zgadi, čitanje daljnjeg teksta

  • blokirani_lovac 18.12.2016.

    Nikad nikog ne udaris dok ovaj to ne zasluzi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare