To je to što me zanima!

Srebrna Sanja Jovanović: Želim plakati, ali ne mogu

Europsko srebro i novi hrvatski rekord na 100 m leđno “slomili” su Sanju Jovanović, koja je toliko emotivno prazna da joj je "teško i pričati"
Vidi originalni članak

U samo dva mjeseca Sanja Jovanović je “eksplodirala”. Za dvije sekunde popravila je svoj rezultat na 100 m leđno, osvojila europsko srebro i zasjala od sreće.
- Od toliko sreće ne mogu ni plakati. Oprostite, u ovom trenutku najteže mi je pričati - rekla je mlada Dubrovkinja, još pod dojmom velikog rezultata.
- Prezadovoljna sam. Nisam očekivala 57,94 - komentirala je svoj prvi rezultat ispod 58 sekundi u toj disciplini i odmah se sjetila svojeg trenera, kojeg smatra ključnim za ove uspjehe.
- Ovu medalju posvećujem svojem treneru i čovjeku koji mi je jedini vjerovao - Bobčetu, treneru Dimitru Bobevu.
Iz tih riječi vidjelo se koliko je trnovit put prošla sad sretna Dubrovkinja. Vjerojatno pun detalja koji su samo njima poznati, vjerojatno i “bezbroj” sati treninga, koji ispočetka nisu davali ono što su oboje očekivali. No počelo se vraćati. U mjesec dana, na toj razini, poboljšati vrijeme za dvije sekunde golem je uspjeh, proizašao iz mukotrpna rada.
Zato i nije čudno što se nakon prekjučerašnjeg europskog srebra na trenutak “slomila”. No nadamo se da joj je europsko srebro mnogo toga olakšalo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare