To je to što me zanima!

Srebrni ruski duo opet zajedno? Milan zagrizao za Mandžukića

Mario Mandžukić trenutačno je slobodan igrač, a prema navodima talijanskih medija, mogao bi se vratiti u Serie A i to kao zamjena ozlijeđenom Zlatanu Ibrahimoviću u Milanu
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić (34) trenutačno je slobodan igrač, a do kraja prijelaznog roka nije uspio ni s kim potpisati novi ugovor. No vodeći klub talijanske lige Milan razmišlja o dovođenju Mandžukića koji bi se savršeno uklopio kao zamjena ozlijeđenom Zlatanu Ibrahimoviću (39), piše Sportmediaset.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžukić igra tenis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šveđanin se već neko vrijeme oporavlja od mišićne ozljede, a pitanje je kada će biti spreman vratiti se u redove talijanskog prvoligaša. Hrvat bi se odlično uklopio jer dobro poznaje talijansku ligu.

Razne su tu bile kombinacije za Mandžu, od Rusije do Turske, pa sve i do Njemačke gdje je proveo četiri godine svoje karijere. Godinama je igrao na visokoj razini u klubovima kao što su Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico i Juventus, a početkom godine potpisao je za katarski Al-Duhail gdje se nije dugo zadržao te je od tada slobodan igrač. 

VIDEO: TEK MU JE 39 Neuništivi Ibra brzo se oporavio i trenirao - po dubokom snijegu

Mandžo se nalazi u Zagrebu i samostalno trenira, ali sve je izglednije kako bi tome mogao doći kraj.

"Mandžukić je igrač koji može doći besplatno i sličnih je karakteristika kao Ibrahimović. Hrvat je i odličan prijatelj s Antom Rebićem, a jedini problem bi mogle biti njegove godine, no došao bi kao zamjena za Zlatana, a ne kao prva opcija. Problem je i to što zadnjih godinu dana nije puno igrao, ali odlično poznaje Serie A pa bi se lako prilagodio. Milan mora biti oprezan oko dogovora o plaći jer Mandžukić nije spreman na kompromis", piše Sportmediaset.

ŠEF HNS-A PRIZNAO Šuker: Nije mi se svidjelo kako se Mandžukić oprostio. Rakitić? Nadam se da će opet zaigrati...

Nije Mandžo jedini igrač o kojem Talijani razmišljaju, spominje se i Luka Jović koji bi trebao stići iz Real Madrida na posudbu, Olivier Giroud iz Chelseaja i suigrač Duje Ćaleta-Cara iz Marseillea, Florian Thauvin. Kao slobodan i bivši igrač talijanske 'stare dame', Mandžukić zasigurno ima prednost pred ostalim igračima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • FDNY👨🚒 22.12.2020.

    Dođi u Ajduka

  • crowal 22.12.2020.

    Bilo bi to lijepo za vidjeti, ali ne daj Bože da se zakače među sobom na terenu, frcale bi iskre i bio bi to pravi fajt, ali mislim da je kasno za Mandžukića

  • kirbi78 22.12.2020.

    Bilo bi to lijepo ali bojim se da Mandžo naš neće više zaigrati ni u jednom klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare