To je to što me zanima!

Srebrni Stipanović: Ja lijen? Moram otkriti tko je to rekao...

Što reći, stvarno sam sretan i ponosan što stojim ispred vas s ovom medaljom. Nije bilo lako, ali stvarno smo se dobro spremali zadnjih pet godina, rekao je Stipanović
Vidi originalni članak

Osvajač srebrne medalje u jedriličarskoj klasi Laser Tonči Stipanović vratio se u Hrvatsku.

Stipanović je jedini hrvatski jedriličar s dva olimpijska odličja, a po dolasku obratio se prisutnima koji su ga dočekali.

Uz to, prokomentirao je i izjavu nekog njegovog prijatelja koja se našla u medijima, a ona glasi da je Tonči vanserijski, genijalan talent, ali ujedno i malo - lijen!

- Baš smo to komentirali. Moram saznati tko je to rekao da sam lijen! - rekao je Stipanović kroz smijeh, prenosi HRT,  pa prokomentirao svoj uspjeh:

- Što reći, stvarno sam sretan i ponosan što stojim ispred vas s ovom medaljom. Nije bilo lako, ali stvarno smo se dobro spremali zadnjih pet godina i osjećali smo se jako dobro u Japanu. U nekim navratima nije izgledalo baš najbolje i da sam nekako sve dalje od te medalje, ali nisam se predavao. Vjerovao sam u sebe, u naš rad i nekako se na kraju sve posložilo, rekao je dodavši kako je ovaj put sreća bila na našoj strani, dok to inače češće nije bio slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Baka Prase Fan 04.08.2021.

    Kako je prosao hulkek?

Komentiraj...
Vidi sve komentare