To je to što me zanima!

Sreća ili? Dinamo se i sedmi put spašavao u nadoknadi vremena

Već tri puta ove sezone prvak čupa bodove protiv Osijeka golovima nakon 90. minute! Dvaput za pobjedu, sada za remi. Ukupno je Dinamo golovima u završnicama osvojio osam bodova
Vidi originalni članak

Počelo je šokantnim porazom od Hajduka Pukštasovim golom u 90. minuti u Maksimiru. Od prvoga kola Dinamo je u zaostatku i ni jedanput ove sezone nije bio prvi na tablici. A onda je krenuo gotovo nevjerojatan niz preokreta u završnici i golova u nadoknadi vremena. Zbog čega je to postalo Jakirovićevo vrijeme, Jakir's time.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo se u Osijeku spasio od poraza, možda si je Jakirović i spasio posao, čak sedmim golom koji su "plavi" postigli nakon što je istekla 90. minuta!

Niz je i počeo u Osijeku, kada je Bruno Petković iz penala u 96. donio pobjedu 3-2. Potom su za pobjedu 2-1 protiv Lokomotive zabili Baturina u 94. i Kaneko u 97., pa je Emreli u 94. spasio Dinamo od poraza u Varaždinu (1-1), u 90. je Vidović donio domaću pobjedu 2-1 nad Osijekom, u 95. Brodić iz penala 1-0 nad Rijekom i sad opet Osijek. Treći put ove sezone Dinamo čupa bodove protiv Osječana u završnici, ovaj put za 1-1 pogodio je Kulenović u 95. minuti.

Gledajući golove nakon 85. minute, Dinamo je ove sezone u toj samoj završnici zabio već devet golova, a primio je četiri, i oni su mu u ukupnom zbroju donijeli osam bodova. Dakako, nitko u HNL-u nije ih u samoj završnici utakmica osvojio više...

Idi na 24sata

Komentari 213

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 04.03.2024.

    kad imaju po 15 min sudacke nadoknade nije ni cudo

  • Roberto Malone 04.03.2024.

    7 puta se spasio? Pa kad se nateže za njih! Da je sve bilo realno i bez namještanja,Hajduk i Rijeka bi bila 10ak bodova više od mutavog Dinama. Ovako se u situaciji kad Dinamo gubi,uvijek igra dok ne zabiju gol! Makar igrali 3 dana! Smeća!

  • Bojlerov ćale Jovan 04.03.2024.

    Kaj sreća da nas nije sudija spasil osjek bi nas razmontiral

Komentiraj...
Vidi sve komentare