To je to što me zanima!

Sreća za 'kostolomca’ je što Hrvatska nije Austrija

Samo tri mjeseca ili čak dvije godine - na disciplinskom sucu Vlajčeviću je da odredi kaznu Andričeviću za start kojim je slomio nogu Pelaiću
Vidi originalni članak

Samo jedan detalj u toj priči može spasiti Cibalijina nogometaša da njegov start i službeno ne okarakteriziraju namjernim, što bi u najboljem slučaju za Andričevića značilo šest mjeseci neigranja. U najlošijem - dvije godine.
Samo ako na temelju snimke utvrde da nije išao s namjerom ozlijediti igrača i ako prekršaj okarakteriziraju pogibeljnim, ali nenamjernim, Andričevića bi čekalo od tri mjeseca do godine dana neigranja.
- Treba tu više ljudi sjesti, pogledati snimku i vidjeti je li u ovom slučaju bilo namjere, u što sumnjam - rekao je Igor Štimac.
Šest mjeseci zvuči mnogo, ali nije jer slijedi ljetna stanka. A dvije godine neigranja vjerojatno bi uništile karijeru 24-godišnjeg igrača Cibalije. Više nego što će lom noge uništiti Pelaićevu.

Sreća u nesreći
Da je nekom nogu slomio primjerice u Austriji, Andričević bi bio u mnogo većoj nevolji. Didulicu je austrijsko državno odvjetništvo procesuiralo zbog prekršaja i jedva se izvukao. Sreća za Andričevića je to što je igrača polomio u Hrvatskoj. A ovdašnje Državno odvjetništvo nije baš tako revno.
Vlatko nije vidio
Suzdržao bih se od komentara jer sam u Austriji i start još nisam vidio, kaže Vlatko Marković.
Štico: Nije namjerno
Ne mogu vjerovati da bi netko to učinio namjerno, ali postoji pravilnik, rekao je Igor Štimac.
Hajduk ne inzistira
Iz Hajduka ne optužuju Andričevića da je to učinio namjerno, što mu je olakotna okolnost.
Brezni: Nema sumnje
Ne znam što bi se trebalo dogoditi da dobije manje od šest mjeseci, kaže povjerenik Josip Brezni.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • messisa 21.04.2008.

    Nevjerojatno mi je da hrvatski novinari ovakvu hajku dižu na ovog igrača Cibalije... I da Silva je Buljatu bio slomio nogu dok je ovaj bio u super formi, pa jel se igdje po novinama pljuvalo po Eduardu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare