To je to što me zanima!

Bombarder 'Savage' srušio je i Littlea! Pobijedio u trećoj rundi

Kakav kraj u Londonu! Alen 'Savage' Babić je bombardirao Toma Littlea tri runde, Britanac je dva puta padao i sudac je prekinuo meč! Alen je pokazao da je spreman za mnogo više
Vidi originalni članak

Šesta pobjeda u profesionalnoj karijeri Alena Babića stigla je sa stilom! 'Savage' je nakon minute ispitivanja snaga krenuo snažno u višeg Toma Littlea koji nije imao nikakve šanse. Hrvatski ga je borac nadboksao u sve tri runde, a nakon prvog brojanja 'Savage' je samo nastavio nezaustavljivo udarati te je nakon uraganske druge runde dovršio posao u trećoj.

BABIĆ NAKON BORBE 'Hrga se kladio protiv mene, ne zna k... o boksu. Nek je izgubio'

 POGLEDAJTE VIDEO: Na treningu s Alenom Babićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Little je dva puta završio na podu, a drugi put više nije bilo brojanja jer je bilo jasno da britanski borac neće ustati. Uvjerljivo je Alen stigao do šeste profesionalne pobjede. Podsjetimo, protiv Littlea je već boksao i naš Filip Hrgović prije dvije godine kad ga je nokautirao u četvrtoj rundi. 

BABIĆ NAPAO PROTIVNIKA 'Bio sam ti prijatelj kad si jeo krafne i bio debeo. Sad mi kažeš da je Hrgović bolji od mene?'

Nije to bila samo šesta pobjeda, već i šesti nokaut Alena Babića koji je sve to napravio u godinu dana. Nakon pobjede protiv Shawndella Wintersa koji prema Boxrecu ima tri zvjezdice, uslijedile su dvije pobjede protiv protivnika od jedne zvjezdice unutar mjesec dana, a sigurno je da Babića sad čeka nešto više.

POGLEDAJTE PODCAST: OSVRT NA KSW 56

Idi na 24sata

Komentari 103

  • 5FDP 22.11.2020.

    Priznajem da prvi put gledam Babićev meč, i nije uopće tako loš kako ga pljuvaju, nisam baš siguran kako bi završio meč između njega i Hrgovića

  • VOLBEAT 22.11.2020.

    Izbubao ga je ko Rocky onaj komad mesa u hladnjači..

  • riža_i_piletina 22.11.2020.

    kad sam ovog babica tuko ispred platinuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare