Obavijesti

Sport

Komentari 64

'Hrga se kladio protiv mene, ne zna k... o boksu. Nek je izgubio'

'Hrga se kladio protiv mene, ne zna k... o boksu. Nek je izgubio'

On je moj sugrađanin, Hrvat, živimo na dva kilometra i on se kladi na Littlea što samo pokazuje da nema pojma o boksu, on ne zna povijest boksa, on je samo dobar tehničar, rekao je Babić nakon pobjede

VIDEO

Stalno govorim isto, 'Savage' vojsko, ako sam vam rekao da ću nešto napraviti, napravit ću to. Rekao sam u prvoj rundi, ali dobro se pripremio, mogao je primiti udarce, slomio sam obje šake na njegovoj velikoj glavi, osjećam to. Imao sam goriva u spremniku za još dvadeset ovakvih rundi, započeo je 'Savage' Babić nakon borbe.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening s Alenom Babićem

Pokretanje videa...

Na treningu s ALENOM BABIĆEM: 'S Hrgovićem bih se volio boriti na jednom od hrvatskih stadiona' 08:51

Tri je runde bombardirao Toma Littlea, a onda na dominantan način stigao do pobjede. Alen Babić je šestim nokautom slomio Britanca Toma Littlea i odmah se dotaknuo 'najdražeg' mu mogućeg protivnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čuo sam da se Hrgović kladio protiv mene, tako mi je drago da je izgubio novac. On je moj sugrađanin, Hrvat, živimo na dva kilometra i on se kladi na Littlea što samo pokazuje da ne zna k.... o boksu, on ne zna povijest boksa, on je samo dobar tehničar. A ako će ići sa mnom u ring, to mu neće biti dovoljno, to je samo 40% u ringu, a kad ja uđem u ring - stavljam svoj život na kocku za fanove, a on to neće napraviti, on je sebičan. Kad se navijači vrate, želim ga! - jasno se Alen obratio Hrgoviću.

Bombarder 'Savage' srušio je i Littlea! Pobijedio u trećoj rundi
Bombarder 'Savage' srušio je i Littlea! Pobijedio u trećoj rundi

Imao je par pokušaja Little, ali nakon minute se 'ugasio' te je Alen u potpunosti dominirao.

- Pogodio me? Nisam primijetio. Da, očito je, šalim se, nek se vrati u 'Savage' army, on je dobar dečko, ali nije ni blizu mojoj razini. Mnogo je teži od mene, pa ne radiš crossfit i ideš boksati, ja boksam svaki dan. Stara škola, boks, sparing, ne radim benč, nisam, to se vidi, napravio ni skleka ni zgiba - jasan je 'Savage'.

POGLEDAJTE PODCAST: OSVRT NA KSW 56

Specifična je ličnost 'Savage', te kako i sam kaže, to je kao netko drugi tko oživi u Alenu Babiću. 

- Ništa ne glumim, a Hrgović je cijeli lažnjak. Ovo je moj posao, nešto prekrasno, bila je to lijepa borba u kojoj sam zabavljao ljude, ja sam takav. Uvijek ću biti takav, a dok me netko dobro ne testira, nokautirat ću ih sve. Dajte mi nekog jačeg, pa tko želi gledati borbe koje se pobjeđuju na bodove? Ja jesam malen, ne izgledam kao Joshua, ali imam snažne udarce i snažnu glavu, to ne možete pobijediti mišićima - jasan je Babić.

U samo godinu dana došao je do šeste profesionalne pobjede i tu ne misli stati. 

- Bila je to godina mog života, godina kad je 'Savage' rođen. Proslavit ću njegov rođendan, on je star godinu dana. Idem se odmoriti, a Eddie je rekao da ću se boriti 30. siječnja, bit će to jako puno odmora, ali ako me žele prije, bit ću spreman. 

Hrgovića nitko ne voli? Babićev udarac ispod pojasa za korak bliže velikom okršaju Hrvata...
Hrgovića nitko ne voli? Babićev udarac ispod pojasa za korak bliže velikom okršaju Hrvata...

Naravno, stalno se spominje borba s Filipom Hrgovićem, a koliko je to realno?

- On je već sad u poziciji da me ne može izbjeći. Pa gdje god ide, pitaju ga za 'Savagea'. On me sanja, želim borbu protiv njega s navijačima da to svi vide, on se bori s nitkovima, 50-godišnjacima, ma joj... Dobar je on, volim Filipa Hrgovića - sarkastično je zaključio Alen Babić.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S BABIĆEM: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...