To je to što me zanima!

Srna: Dinamo našim igračima nije dao disati, neće biti lako...

Otvorili smo utakmicu dobro, zabili gol rano i onda se povukli, ne znam zašto. Zapravo znam. Dinamo je pokazao kvalitetu, Dinamo je pokazao da je jaka momčad i nije slučajno pobijedila Atalantu, hvali Srna 'modre'
Vidi originalni članak

Darijo Srna, bivši hrvatski nogometaš, igrač Šahtara, kapetan hrvatske reprezentacije i sadašnji pomoćnik upravo u ukrajinskom klubu, zadovoljan je rezultatom 2-2 protiv Dinama, ali ne i pokazanom igrom svoga Šahtara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da možemo na kraju biti zadovoljni s 2-2. Otvorili smo utakmicu dobro, zabili gol rano i onda se povukli, ne znam zašto. Zapravo znam. Dinamo je pokazao kvalitetu, Dinamo je pokazao da je jaka momčad, da nije slučajno pobijedila Atalantu - pohvalio je 'modre' bivši kapetan hrvatske reprezentacije. 

ŠTO JE ON GLEDAO? Trener Šahtara: Remi je realan. Penal Pjatova? Teško je suditi

- Dok smo imali snage igrati jedan na jedan, onda smo izgledali dobro. U drugo poluvrijeme smo čak dobro i ušli, ali tek kada smo gubili, zadnjih 20 minuta smo počeli igrati naš nogomet. To je već uobičajeno za nas. Tek kada zaostajemo, pokažemo da znamo igrati - komentira Srna. 

- Kada pogledate, Dinamovi igrači našima nisu dali disati. U igri jedan na jedan, u duelima, nitko se od naših igrača nije istaknuo.

RIJEČ STRUČNJAKA 'Potez Pjatova za psihijatriju, Dinamo je taj koji treba žaliti'

- Dinamo je izgledao jako dobro. Nama se dogodio pad, dogodio se onaj glupi penal, i onda smo pali. Sada se moramo okrenuti uzvratu u Maksimiru gdje sigurno neće biti lako. Dinamo će imati podršku, imat će sigurnost svoga terena. Znam što znači igrati pred maksimirskim tribinama. Moramo napraviti  dobru analizu i dobro se pripremiti. Neće biti lako, ali moramo ići na pobjedu - kaže Darijo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 23.10.2019.

    Bravo Dinamo idemo po pobjedu u Maksimiru.

  • Syrian 23.10.2019.

    Srna će se izgubit u Maksimiru.

  • 23.10.2019.

    Evo ga opet sere i dan poslije tekme... Veli Srna;zadovoljni smo sa 2:2

Komentiraj...
Vidi sve komentare