To je to što me zanima!

Srna i Brada zaustavili Milan: Higuain postigao svoj prvi gol

Darijo Srna odigrao je cijeli susret u redovima domaćina, a u 71. minuti dobio je žuti karton zbog grubog prekršaja te je u 82. srušen u kaznenom prostoru. Ipak, sudac nije uvažio njegove uporne prigovore
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa Serie A Milan je na gostovanju kod Cagliarija odigrao 1:1. 

>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

Cagliari je već u 4. minuti došao u vodstvo. Pavoletti je topovski opalio s preko 20 metara, a njegov udarac odbio se od vratnice ravno na nogu Joaa Pedra koji ne propušta priliku i šalje loptu u gol.

Domaćin je imao izvrsnu priliku za udvostručenje prednosti već u 16. minuti, ali dalekometni projektil Barelle odsjeo je na stativi.

Gosti su u prvom poluvremenu imali tek dvije bolje prilike preko Calhanoglua Bonaventure, ali je zato u drugom dijelu Milan ubacio u brzinu više i uspio doći do poravnanja u 56. minuti zahvaljujući Gonzalu Higuainu. Argentinac je golgeterski prevario vratara i postigao prvijenac u dresu rossonera! 

Do kraja susreta gledali smo terensku dominaciju gostiju koji su jedine stopostonu priliku imali preko Susa i Higuaina u sudačkoj nadoknadi, no nedostajalo je preciznosti.

Darijo Srna odigrao je cijeli susret u redovima domaćina, a u 71. minuti dobio je žuti karton zbog grubog prekršaja te je u 82. srušen u kaznenom prostoru. Ipak, sudac nije uvažio njegove uporne prigovore te je nakon kraćeg savjetovanja s VAR-om odustao od najstrože kazne.

Svih 90 minuta dobio je i Filip Bradarić kojem je ovo bio četvrti nastup za momčad sa Sardinije. Alen Halilović i dalje nije u kadru Genara Gattusa te je ostao van zapisnika, kao i Ivan Strinić koji je imao problema sa srcem.

Milan je s utakmicom manje na niskoj 15. poziciji sa četiri osvojena boda (poraz u prvom kolu od Napolija pa pobjeda protiv Rome), dok je Cagliari 12. s bodom više.

U susretu igranom od 18 sati Lazio je na gostovanju kod Empolija odnio sva tri boda 1:0 pobjedom. Strijelac jedinog gola bio je Marco Parolo u 47. minuti, a Milan Badelj odgledao je utakmicu s klupe.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste domaći celebrity?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ivano791 17.09.2018.

    U cemu su ih zaustavili🤣

  • 17.09.2018.

    Drago mi je zbog Bradarića. Pokazao je našim igračima kako birati klub. Ne možeš očekivati da ćeš igrati u Romi, Napoliju, Juventusu, Milanu kad dolaziš iz HNL-a. Naši bi valjda uspjeh preko noći, a to ne ide tako.

  • flori 16.09.2018.

    Badelju je bolje da je ostao u Fiorentini jer je tamo i igrao a i bio kapetan a u Laziu grije klupu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare