To je to što me zanima!

Srna i Perišić najbolji na Euru: Našli su se u izboru idealnih 11

Naš najbolji igrač Ivan Perišić i kapetan Darijo Srna izabrani su u nogometnu elitu, a ni jedna država, osim Nijemaca koji imaju tri predstavnika, nema dvojicu igrača u najboljih 11
Vidi originalni članak

Ovo Europsko prvenstvo najgore je od 1992. godine kada je u pitanju broj zabijenih golova u grupnoj fazi. Skoro 25 godina nije palo ovako malo golova, prosjek je siromašnih 1,92 po utakmici. No i na takvom prvenstvu Hrvati dominiraju.

Ne samo da je Hrvatska završila kao prvoplasirana u skupini smrti sa Španjolskom, Češkom i Turskom nego su i dvojica naših nogometaša u idealnih 11 grupne faze Europskog prvenstva. Naš najbolji igrač Ivan Perišić i kapetan Darijo Srna izabrani su u nogometnu elitu, a ni jedna država, osim Nijemaca koji imaju tri predstavnika, nema dvojicu igrača u najboljih 11.

Idealnu momčad sastavila je Opta, inače vodeći svjetski statistički centar za sport. U odabranom društvu našli su se još McGovern iz Sjeverne Irske, Schär iz Švicarske, Boateng, Hector i Kroos iz Njemačke, Witsel iz Belgije, Payet iz Francuske, Iniesta iz Španjolske i Bale iz Walesa.

Uspjeh naših nogometaša je još veći kada se u obzir uzme vjerodostojnost podataka kojima Opta raspolaže. Svaka čast Vatreni, zaslužili ste.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • kraljina1232235435 23.06.2016.

    jebes ti kvalitetu eura kad je srna u najboljoj momcadi covjek najbolji centarsut imao kad je zabio gol islandu.NAPRIJED VATERNI!

  • Geograf 23.06.2016.

    A ronaldo ništa? i mi ga se onda bojimo? samo hrabro

  • 23.06.2016.

    di su oni pljuvatori sta za srnu stalno kake da je njegovo vrime proslo

Komentiraj...
Vidi sve komentare