To je to što me zanima!

Srna: Kalinić je posve zaslužio crveni, kakvi prigovori trenera

Darijo Srna nakon sraza njegovog Šahtara s Dnjiprom za kojeg je prvi puta nastupio i Nikola Kalinič smatra da je igrač itekako zaslužio drugi žuti karton i isključenje
Vidi originalni članak

S trenerom Dnjipra Juandeom Ramosom verbalno se pretkraj dvoboja šestog kola ukrajinskoga nogometnog prvenstva u Dnjipropetrovsku sukobio hrvatski kapetan Šahtara iz Donjecka Darijo Srna.

- Zašto sam se suprotstavio Ramosu? Zato jer nije bilo razloga da protestira. Čemu krivnju svaljivati na suca zbog crvenog kartona kad ga je Kalinić zaslužio? – rekao je ukrajinskim novinarima 29-godišnji hrvatski reprezentativac otkrivši da je do spora došlo nakon isključenja hrvatskog nogometaša Dnjipra Nikole Kalinića, koji je drugi žuti karton zaradio zbog "laktarenja" u napadu nekoliko sekundi nakon što je smanjio na konačnih 3-1.

- Žao mi je što je Kalinić dobio crveni karton na svom debiju, posebno stoga što ga je dobio nakon što je zabio lijep pogodak. No, i dalje mislim da je napravio prekršaj za žuti karton - tvrdi uvjereno Srna.

Također je Srna otkrio recept za pobjedu u Dnjipropetrosvku.

- U potpunosti smo proučili Dnjipro. Znali smo da će Ramosovi igrači nastojati igrati otvoreno i stoga smo naše prilike čekali iz kontranapada. Sjajno smo ih iskoristili i zasluženo uzeli tri boda - pohvalio je svoju momčad Srna.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • laky777 14.08.2011.

    ma daj srna o cem ti pricas lakat je proso pored lica tak da ga nije ni takno al ajde srna ti si sve to vidio ti si najpametniji

  • Hajduk_1 14.08.2011.

    tn

  • mjm 14.08.2011.

    južna posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare