To je to što me zanima!

Srna: Nema logike da sam uzeo nešto, čist sam i vratit ću se...

Sve ovo oko saveza puno utječe na igrače. Luka je dobro rekao, igrači su tu da igraju. Mi svi igramo sa srcem i dušom i s ponosom nosimo hrvatski grb, rekao je Darijo Srna u razgovoru za HRT
Vidi originalni članak

Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna dao je intervju za Hrvatsku televiziju uoči utakmice protiv Ukrajine.

- Dobar sam, jak sam i zahvalio bih se cijeloj javnosti što su mi dali podršku. Ovo je još jedna bitka koju moram pobijediti i tako će i biti.

- Nisam očekivao da ću ovako dugo ostati u Ukrajini. Moj predsjednik je ogroman fanatik nogometa i svi su me htjeli ovdje. Prema tome, gradili smo ovu priču 15 godina i imam 24 trofeja. Nikad mi nije žao što nisam otišao, osjećam se kao kod kuće. Pokazali smo da smo dobri i kvaliteti i da igramo dobar nogomet.

Kapetan Šahtara dobro poznaje ukrajinski nogomet, boravi u toj zemlji već 14 godina.

- Ševčenko se okružio ljudima koji su bili u velikim klubovima, složio je ekipu koja je organizirana. Igraju dobar nogomet, ali moraju znati da igraju protiv velike i ranjene Hrvatske, ali takva Hrvatska je opasna.

- Nakon negativnih rezultata, uvijek nastrada trener. Nismo imali sreće, atmosfera nije dobra i nadam se da će Dalić napraviti korak dalje koji nam treba i to je utakmica gdje moramo pokazati kvalitetu i karakter - rekao je Srna o podbačaju protiv Finske.

- Sve ovo oko saveza puno utječe na igrače. Luka je dobro rekao, igrači su tu da igraju. Mi svi igramo sa srcem i dušom i s ponosom nosimo hrvatski grb. Situacija nije bajna, navijači i javnost nisu zadovoljni. Ja bih se fokusirao na ovu utakmicu i dao podršku - dodao je.

- Došli smo u situaciju u kojoj nismo prvi put. Moramo ići 'va bank' i moramo pobijediti. Svjesni smo očekivanja, siguran sam da će svaki od nas poginuti na terenu. Mi moramo u 90 minuta se bacati na glavu.

- Sada se fokusiram na svoju obranu koju ću uskoro iznijeti i jednostavno više nisam mogao trenirati, fokusirati se nakon ovoga šoka koji mi je uslijedio iz ničega jer ako sam mogao pokopati svoga oca, ispuniti mu zadnju želju i zaigrati na Europskom prvenstvu bez ijedne tablete, onda nema logike da sam sada napravio svjesno nešto. Prema tome, čist sam, dokazat ću to i iza toga se vratiti na teren - komentirao je slučaj dopinga u kojem se našao.

Uvijek sam tu za pomoći našem nogometu kao i Hajduku - rekao je Srna o planovima za budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • miki8787 10.10.2017.

    Ako ti tako kazes !Ja ti vjerujem

  • Stjepan Radić 10.10.2017.

    "Dili me jedan, korak do žutog, šmrčen na struju, pušin za troje, likove zoven, pod skrivenin brojen!"

  • lesijaka 09.10.2017.

    Zašto de fataš za domoljubje ako si čist?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare