Obavijesti

Sport

Komentari 8

Srna: Nema logike da sam uzeo nešto, čist sam i vratit ću se...

Srna: Nema logike da sam uzeo nešto, čist sam i vratit ću se...
1

Sve ovo oko saveza puno utječe na igrače. Luka je dobro rekao, igrači su tu da igraju. Mi svi igramo sa srcem i dušom i s ponosom nosimo hrvatski grb, rekao je Darijo Srna u razgovoru za HRT

VIDEO

Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna dao je intervju za Hrvatsku televiziju uoči utakmice protiv Ukrajine.

- Dobar sam, jak sam i zahvalio bih se cijeloj javnosti što su mi dali podršku. Ovo je još jedna bitka koju moram pobijediti i tako će i biti.

- Nisam očekivao da ću ovako dugo ostati u Ukrajini. Moj predsjednik je ogroman fanatik nogometa i svi su me htjeli ovdje. Prema tome, gradili smo ovu priču 15 godina i imam 24 trofeja. Nikad mi nije žao što nisam otišao, osjećam se kao kod kuće. Pokazali smo da smo dobri i kvaliteti i da igramo dobar nogomet.

Kapetan Šahtara dobro poznaje ukrajinski nogomet, boravi u toj zemlji već 14 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ševčenko se okružio ljudima koji su bili u velikim klubovima, složio je ekipu koja je organizirana. Igraju dobar nogomet, ali moraju znati da igraju protiv velike i ranjene Hrvatske, ali takva Hrvatska je opasna.

- Nakon negativnih rezultata, uvijek nastrada trener. Nismo imali sreće, atmosfera nije dobra i nadam se da će Dalić napraviti korak dalje koji nam treba i to je utakmica gdje moramo pokazati kvalitetu i karakter - rekao je Srna o podbačaju protiv Finske.

- Sve ovo oko saveza puno utječe na igrače. Luka je dobro rekao, igrači su tu da igraju. Mi svi igramo sa srcem i dušom i s ponosom nosimo hrvatski grb. Situacija nije bajna, navijači i javnost nisu zadovoljni. Ja bih se fokusirao na ovu utakmicu i dao podršku - dodao je.

- Došli smo u situaciju u kojoj nismo prvi put. Moramo ići 'va bank' i moramo pobijediti. Svjesni smo očekivanja, siguran sam da će svaki od nas poginuti na terenu. Mi moramo u 90 minuta se bacati na glavu.

- Sada se fokusiram na svoju obranu koju ću uskoro iznijeti i jednostavno više nisam mogao trenirati, fokusirati se nakon ovoga šoka koji mi je uslijedio iz ničega jer ako sam mogao pokopati svoga oca, ispuniti mu zadnju želju i zaigrati na Europskom prvenstvu bez ijedne tablete, onda nema logike da sam sada napravio svjesno nešto. Prema tome, čist sam, dokazat ću to i iza toga se vratiti na teren - komentirao je slučaj dopinga u kojem se našao.

Uvijek sam tu za pomoći našem nogometu kao i Hajduku - rekao je Srna o planovima za budućnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu