To je to što me zanima!

Srni stigla 'čestitka': Dobio 2 utakmice i 5000 eura kazne...

Bivši hrvatski reprezentativac isključen je u završnici dvoboja s Romom, a nakon što je Cagliari zabio za 2-2 utrčao je u teren unatoč crvenom kartonu. Talijanski savez odrezao mu je kaznu
Vidi originalni članak

Darijo Srna i njegov suigrač iz Cagliarija, Luca Ceppitelli, dobili su crvene kartone u završnici dvoboja s Romom koji je naposljetku završio 2-2, a danas su se oglasili i talijanski disciplinci pa je isključeni dvojac doznao svoje kazne.

Nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije ide na hlađenje dvije utakmice, baš kao i Ceppitelli. Osim te kazne, obojicu je disciplinska komisija opalila i po džepu. I tu je gore prošao Srnin suigrač kojemu su odrezali 6500 eura kazne dok su bivšeg vatrenog olakšali za 5000 eura.

Obojica su utrčali u teren nakon što je Cagliari zabio u samom finišu za 2-2, iako su bili poslani u svlačionicu, a i to je vjerojatno bio jedan od argumenata u izricanju kazne.

Nisu jedini iz Cagliarija koji moraju platiti Savezu zbog ne baš lijepih scena potkraj utakmice. Predsjednik Tommaso Giulini kažnjen je također s 5000 eura zbog vrijeđanja četvrtog suca, a klub je dobio 7000 eura kazne zbog toga, kao i pogrdnih pjesama u sucima.

Najveću kaznu dobio je Inter čiji su navijači trgali sjedalice i gađali njima Juveove pristaše, platit će 15.000 eura to divljanje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Veliki Meštar sviju hulja 11.12.2018.

    Taj se natrpao para kod Ahmetova

  • zastorljev616 11.12.2018.

    Legrnda od čovjeka. Samo kad se sjetim kako je igrao nakon sto mu je stari umro.. . Himna svira a on stisce zube i suze lije. Plakao sam s njim.. isto ko kad je ivanisevic osvojio Wimbledon, isto ko kad je janica zlata osvajala, kad su vatreni broncu osvojili i isto kad smo se plasirali u finale SP-a. Malo je trenutaka u ovih 15 godina di je narod pucao od ponosa sto je Hrvat. Jos jednom gospodine Srna hvala na svemu, za mene si jedan od velikana i legendi hrvatskog sporta

  • Joe Frazier 11.12.2018.

    Srna je najbolje igro kad je bio na dopingu, sad je ipak u padu

Komentiraj...
Vidi sve komentare