To je to što me zanima!

Srnino pismo Vatrenima prije finala: Braćo, sanjamo zajedno!

Hvala vam što živite naše snove. Hvala vam što ste moja braća. Igrate za sebe i za nas. Pustite da sanjamo dalje. Srcem smo uz vas. Jednom Vatreni, uvijek Vatreni! Potpis: Darijo Srna
Vidi originalni članak

Bio je zauvijek ostaje: kapetan. Onaj koji se od najdražeg dresa oprostio prije nego je krenulo nezaboravno rusko ljeto 2018. Ljeto finala Svjetskog prvenstva, srebrno ljeto, Darijo Srna je prije finala s Francuskom Modriću, MandžukićuSubašiću i ostalim poslao pismo puno emocija.

POGLEDAJTE VIDEO: DARIJO SRNA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio sam daleko i htio sam im poslati podršku, prenijeti atmosferu iz domovine. Osjećao sam, kao i svi u Hrvatskoj, da smo jedno - priča Srna pa, u HRT-ovom dokumentarcu 'Junaci našeg doba' čita tih nekoliko redaka koji diraju u srce:

'Sutra je za povijest i za beskonačnost. Hvala vam što živite naše snove. Hvala vam što ste moja braća. Igrate za sebe i za nas. Pustite da sanjamo dalje. Srcem smo uz vas. Jednom Vatreni, uvijek Vatreni! Potpis: Darijo Srna'.

Osvojili smo srebro, Modrić je postao najbolji igrač Mundijala, a onda i najbolji igrač svijeta. Rakitić je sva ta individualna priznanja i klupske trofeje stavio u ovu relaciju:

- Ja bih, a vjerujem i Luka isto, sve te titule i priznanja dao za naslov s Hrvatskom. Sve druge naslove i nagrade.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • raulgonzalez 27.04.2020.

    On jos nezna dal je ukrajinac il hrvat

  • 27.04.2020.

    Ljudina

  • Dmitar1 27.04.2020.

    Živ bio kapetane !

Komentiraj...
Vidi sve komentare