Sport

Komentari 7

Srnino pismo Vatrenima prije finala: Braćo, sanjamo zajedno!

Srnino pismo Vatrenima prije finala: Braćo, sanjamo zajedno!

Hvala vam što živite naše snove. Hvala vam što ste moja braća. Igrate za sebe i za nas. Pustite da sanjamo dalje. Srcem smo uz vas. Jednom Vatreni, uvijek Vatreni! Potpis: Darijo Srna

Bio je zauvijek ostaje: kapetan. Onaj koji se od najdražeg dresa oprostio prije nego je krenulo nezaboravno rusko ljeto 2018. Ljeto finala Svjetskog prvenstva, srebrno ljeto, Darijo Srna je prije finala s Francuskom Modriću, MandžukićuSubašiću i ostalim poslao pismo puno emocija.

POGLEDAJTE VIDEO: DARIJO SRNA

- Bio sam daleko i htio sam im poslati podršku, prenijeti atmosferu iz domovine. Osjećao sam, kao i svi u Hrvatskoj, da smo jedno - priča Srna pa, u HRT-ovom dokumentarcu 'Junaci našeg doba' čita tih nekoliko redaka koji diraju u srce:

'Sutra je za povijest i za beskonačnost. Hvala vam što živite naše snove. Hvala vam što ste moja braća. Igrate za sebe i za nas. Pustite da sanjamo dalje. Srcem smo uz vas. Jednom Vatreni, uvijek Vatreni! Potpis: Darijo Srna'.

Osvojili smo srebro, Modrić je postao najbolji igrač Mundijala, a onda i najbolji igrač svijeta. Rakitić je sva ta individualna priznanja i klupske trofeje stavio u ovu relaciju:

- Ja bih, a vjerujem i Luka isto, sve te titule i priznanja dao za naslov s Hrvatskom. Sve druge naslove i nagrade.

Najčitaniji članci