To je to što me zanima!

Srpska zvijezda poludjela nakon pitanja: Ma što ti misliš što sad?

Nije da nismo trčali, ali smo fizički pali, nismo imali dobar pritisak na loptu, posebno mi napadači. Možda je razlog tome što smo Vlahović i ja bili ozlijeđeni, rekao je Mitrović
Vidi originalni članak

Poprilično ambiciozno i uz velike najave tamošnje javnosti, Srbija je došla na Svjetsko prvenstvo u Katru. Predsjednik Aleksandar Vučić najavio je pohod na finale i naravno, puna usta bila su im Hrvatske i kako su bolji od naše reprezentacije. Međutim, to ništa nismo vidjeli na njihovoj prvoj utakmici.

Doduše, na drugoj strani stajao je možda i prvi favorit prvenstva Brazil, ali Srbi su premalo pokazali. Piksi Stojković odabrao je defenzivnu postavu s čak šest veznjaka i to se odrazilo na napadačku igru. Niti jednu ozbiljnu šansu nisu stvorili. Brazilci su na kraju slavili 2-0 golovima sjajnog Richarlisona.

Uzdali su se Srbi u svoju zvijezdu Mitrogola, Aleksandra Mitrovića, no napadač Fulhama nije u formi i to se vidjelo protiv Brazila. Gubio je duele s brazilskim stoperima, kasnio u reakcijama, a nije baš da je i dobio neku korisnu loptu. 

.- Sigurno smo razočarani, ali idemo dalje, imamo još dvije utakmice i moramo se oporaviti i pripremiti. Još je rano za neke analize, ali mislim da nam je nedostajalo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog i na početku drugog poluvremena. Gubili smo neke lopte koje ne bi smjeli izgubiti. Imali smo neke polušanse, ali nismo bili opasni kao što znamo biti - rekao je Mitrović. 

Srbija u sljedećem kolu igra protiv Kameruna koji je izgubio od Švicarske. I što sad, pitao ga je jedan novinar, na što je zvijezda Srbije izgubila živce.

- Što sad? Pa, što ti misliš što sad? Kakvo pitanje... Idemo na pobjedu. Vidjet ćemo što će biti. Što sad... I Kamerunci su izgubili, ali i da nisu sigurno bi išli na pobjedu - odgovorio je poprilično nervozni Mitrović. 

Izbornik Piksi Stojković ludovao je na klupi. Bacao sako, boce vode, sve što mu je bilo pod rukom. Bio je razočaran pristupom svojih igrača, ali i manjkom trke. Unatoč tome, jako brzo su fizički pali. 

- Nije da nismo trčali, ali smo fizički pali, nismo imali dobar pritisak na loptu, posebno mi napadači. Možda je razlog tome što smo Vlahović i ja bili ozlijeđeni. I Kostić je falio. Sigurno će utakmica protiv Kameruna biti bitno drugačija. Kad kažem da smo pali fizički, mislim da smo vidjeli i kakvu klupu ima Brazil. Oni mijenjaju, a na teren ulaze još bolji i brži igrači. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Sigurno je poraz bolan, ali idemo pobijediti sljedeće dvije - zaključio je Mitrović. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Idi na 24sata

Komentari 25

  • BROKRO 25.11.2022.

    brate nemoj te se ljutit ,ali Brazil vas je tehnicki potrgo

  • axl44 25.11.2022.

    čuj ovog bisera, fizički su pali i premalo su trčali jer su on i vlahović kao ozlijeđeni 🙈🙈🙈🙈 🤣🤣🤣🤣 Pali ste vi jer je Brazil 10 klasa bolji i jači od vas, a ne zbog nekakvih izmišljenih ozljeda... pokrijte se ušima i budite sretni što ste izgubili samo 2:0, jer realno, trebali ste dobit bar "petardu".

  • 25.11.2022.

    Na brazilsku sambu oni okrenuli kolo😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare