Obavijesti

Sport

Komentari 25

Srpska zvijezda poludjela nakon pitanja: Ma što ti misliš što sad?

Srpska zvijezda poludjela nakon pitanja: Ma što ti misliš što sad?

Nije da nismo trčali, ali smo fizički pali, nismo imali dobar pritisak na loptu, posebno mi napadači. Možda je razlog tome što smo Vlahović i ja bili ozlijeđeni, rekao je Mitrović

VIDEO

Poprilično ambiciozno i uz velike najave tamošnje javnosti, Srbija je došla na Svjetsko prvenstvo u Katru. Predsjednik Aleksandar Vučić najavio je pohod na finale i naravno, puna usta bila su im Hrvatske i kako su bolji od naše reprezentacije. Međutim, to ništa nismo vidjeli na njihovoj prvoj utakmici.

Doduše, na drugoj strani stajao je možda i prvi favorit prvenstva Brazil, ali Srbi su premalo pokazali. Piksi Stojković odabrao je defenzivnu postavu s čak šest veznjaka i to se odrazilo na napadačku igru. Niti jednu ozbiljnu šansu nisu stvorili. Brazilci su na kraju slavili 2-0 golovima sjajnog Richarlisona.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Brazil v Serbia

Uzdali su se Srbi u svoju zvijezdu Mitrogola, Aleksandra Mitrovića, no napadač Fulhama nije u formi i to se vidjelo protiv Brazila. Gubio je duele s brazilskim stoperima, kasnio u reakcijama, a nije baš da je i dobio neku korisnu loptu. 

.- Sigurno smo razočarani, ali idemo dalje, imamo još dvije utakmice i moramo se oporaviti i pripremiti. Još je rano za neke analize, ali mislim da nam je nedostajalo agresivnosti i da smo fizički pali pred kraj prvog i na početku drugog poluvremena. Gubili smo neke lopte koje ne bi smjeli izgubiti. Imali smo neke polušanse, ali nismo bili opasni kao što znamo biti - rekao je Mitrović. 

Srbija u sljedećem kolu igra protiv Kameruna koji je izgubio od Švicarske. I što sad, pitao ga je jedan novinar, na što je zvijezda Srbije izgubila živce.

QAT, WM FIFA 2022, Group G, Brasilien vs Serbien

- Što sad? Pa, što ti misliš što sad? Kakvo pitanje... Idemo na pobjedu. Vidjet ćemo što će biti. Što sad... I Kamerunci su izgubili, ali i da nisu sigurno bi išli na pobjedu - odgovorio je poprilično nervozni Mitrović. 

Izbornik Piksi Stojković ludovao je na klupi. Bacao sako, boce vode, sve što mu je bilo pod rukom. Bio je razočaran pristupom svojih igrača, ali i manjkom trke. Unatoč tome, jako brzo su fizički pali. 

- Nije da nismo trčali, ali smo fizički pali, nismo imali dobar pritisak na loptu, posebno mi napadači. Možda je razlog tome što smo Vlahović i ja bili ozlijeđeni. I Kostić je falio. Sigurno će utakmica protiv Kameruna biti bitno drugačija. Kad kažem da smo pali fizički, mislim da smo vidjeli i kakvu klupu ima Brazil. Oni mijenjaju, a na teren ulaze još bolji i brži igrači. Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Sigurno je poraz bolan, ali idemo pobijediti sljedeće dvije - zaključio je Mitrović. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI JE NAVIJA LI ZA VATRENE, A ONA…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz