To je to što me zanima!

Srpski mediji: Robi Prosinečki dolazi na klupu Crvene zvezde

Portal novosti.rs danas pišu da će novi trener na klupi Crvene zvezde uskoro biti legenda njihove Marakane i sadašnji pomoćnik Slavena Bilića Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Remi Crvene zvezde protiv Vojvodine bio je, po svemu sudeći, posljednja utakmica trenera Aleksandra Kristića na klupi 'crveno-belih', pišu danas srpeske Novosti. U nastavku teksta portal nudi senzaciju:

'Postoje indicije da će ga klupi Zvezde naslijediti legendarni Robert Prosinečki', pišu Novosti te dodaju kako ih na takav zaključak navode njegovo prisustvo na spomenutoj utakmici u subotu te više ovogodišnjih posjeta svom bivšem klubu.

- Prosinečki je došao u Beograd da odgleda utakmicu Crvena zvezda – Vojvodina, na poziv svojih prijatelja i nekadašnjih suigrača iz kluba. Robi je zvezdina legenda, ovdje može doći kad god želi, jer je ovo njegova kuća. Drago nam je da je došao i bio na “svojoj“ Marakani, ali nikakvi razgovori o njegovom angažmanu nisu vođeni - rekao je Nikolovski iz Zvezde za B92. 

U upravi Zvezde nisu komentirali moguću smjenu sadašnjeg trenera, a samim time ni nagađanja o dolasku Žutog na Marakanu. Podsjetimo Robi je vrlo važan član stručnog stožera 'vatrenih' i pomoćnik bez kojeg Slaven Bilić, kako sam kaže, ne može.

B92 ide korak dalje pa čak pišu scenarij i moguće rasplete nakon dolaska Prosinečkog u klub. Spominju da Žuti ima odlične veze u Španjolskoj, privukao bi sponzore, u dobrom je odnosu s predsjednikom Reala te se valjda nadaju kako bi iz Madrida 'dovukao' nekoliko mlađih igrača na posudbu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • kozaribok 06.12.2010.

    Budi u našoj repki i dalje ,šta ćeš tamo,pa nebi on nit išao u ZVEZDU da ga tata Ćiro nije popljuvao.ROBI LEGENDO

  • Superpippo 06.12.2010.

    lažnjak gospodina Prosinečkog nema ni jedan igrač na svijetu !

  • Superpippo 06.12.2010.

    Žuti ne idi u Srbiju !!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare