To je to što me zanima!

Srpski nogometaš zapjevao na Maksimiru hit Novih fosila: 'A ne, nije to Dinamova pjesma'

Igrač Salzburga Strahinja Pavlović prolazio je pored novinara dok je njegov suigrač Amar Dedić davao intervju. U tome trenutku zapjevao je poznate riječi: Kako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena
Vidi originalni članak

Kako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena, poznata je pjesma Novih fosila koja je postala omiljena navijačima Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često ju čujemo na utakmicama 'modrih', a odjekivala je Maksimirom i sinoć na utakmici Lige prvaka protiv Salzburga (1-1). A zarazni stihovi ušli su u glavu jednog igrača Salzburga. Nisu Šimić ili Sučić. 

Srpski nogometaš Strahinja Pavlović prolazio je pored novinara dok je njegov suigrač Amar Dedić davao intervju. U tome trenutku zapjevao je poznate riječi: Kako je dobro, vidjeti te opet...

Zateklo je to hrvatske novinare koji su se našli u mix zoni pa smo mu napomenuli kako je riječ o omiljenoj pjesmi navijača Dinama.

- A ne, nije to Dinamova pjesma. To je dobra pjesma - odgovorio je Pavlović.

- A dečko je igrao za Partizan - rekao nam je Dedić.

Ta scena s Maksimira odjeknula je i u srpskim medijima. I krenulo je naslađivanje.

- Srpski reprezentativac bocnuo hrvatske novinare: Strahinja Pavlović zapjevao poznatu pjesmu, a onda iznenadio sve prisutne - piše Kurir.

Mondo, pak, kaže kako ovu pjesmu rado pjevaju i srpski navijači. 

- Često ju koriste i navijači Crvene zvezde te Partizana u mečevima protiv hrvatskih klubova, posebno kad slave pobjede u regionalnom košarkaškom natjecanju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • a e 46_373 12.10.2022.

    a moze pivat i od cece tu nece imat problema realno

  • Ivan Subasic 12.10.2022.

    😂 dinamo i je klub za sprdačinu , vodi ih bjegunac iz bosne , trener je poslušnik a klub mu je bankomat. I uz to ona šaka navijača teška sramota - bolje navijaju bad blue girls

  • pacovikozec 12.10.2022.

    najace mi je kad se srpski košarkaški klubovi naslađuju pobjedama nad našim klubovima, nes ti nasladivanja kad znaš da je Hrvatska košarka na nivou amaterizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare