To je to što me zanima!

Reprezentativac Srbije u komi nakon teške prometne nesreće

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživio je u nedjelju tešku prometnu nesreću u blizini Banje Luke. Zadobio je teške ozljede te je trenutno u komi...
Vidi originalni članak

Srpski košarkaški centar Ognjen Kuzmić teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila na putu Banja Luka - Prijedor u Ramićima.

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je priopćenje u kojemu navode kako je Kuzmić pretrpio teške ozljede glave i prsnog koša. Zbog teških ozljeda, srpskog centra hitno prebacuju u Beograd kako bi mu se pružila adekvatna liječnička pomoć. 

- KK Crvena zvezda sa žaljenjem obavještava košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim satima na magistrali Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije, Ognjen Kuzmić, doživio tešku prometnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške ozlijede glave i prsnog koša i zbog delikatnosti ozljeda u tijeku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda informirat će javnost o daljnjem tijeku situacije kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije - stoji u priopćenju beogradskog kluba.

 

 
Liječnik Vlada Đajić je za "Gazeta.ba" rekao da se srpski reprezentativac trenutno nalazi u komi.

 - Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Nema hematoma na mozgu, ali su ozljede ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša  u Beograd - rekao je liječnik.

Suvozač u drugom vozilu bio je prijedorski boksač, Dražan Janjanin:

- Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u zaštitnu ogradu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi kotač i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dolje - rekao Janjanin, a prenose Nezavisne novine.

Evo kako izgleda automobil u kojem su bili Janjanin i njegov kum...

Podsjetimo, Ognjen Kuzmić je karijeru počeo u banjalučkom Borcu, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden State Warriorsima. S reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na Europskom prvenstvu 2017. kada je igrao za Crvenu zvezdu. Sljedeće sezone preselio se u madridski Real, a nedavno se vratio u Zvezdu s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 15.07.2019.

    ee..a koji je to auto što je vozio Kuzmic?! mislim marka..

  • JanaKamenar 14.07.2019.

    Bog je velik i svemočan, pobrinuti če se za svakog čovjeka u nesreči, i odrediti ono što je najbolje za njega.Čitam komentare i nevidim ovdje pravednike ni loše ljude, svatko daje komentar po svojoj savjesti, ako je komentar dobar, ne znači da se radi o pravedniku, ili loš komentar i odma je tu loš čovjek, svi smo mi dobri i zli istovremeno, samo je stvar ukusa što nam paše u kojem trenu, da postoji i jedan pravednik Bog bi spasijo svijet od patnje i propasti, ali ne postoji, pogledajte se u ogledalo, zrcalo ili što već, onaj koji na ovom forumu nema grijeha neka zauvijek čuti i ne pljuje ni jednoga čovjeka, ljudsko biće, bez obzira na vjeru, naciju ili bilo što drugo, jer svi smo stvoreni na sliku Božiju bili pogani ili pravedni. AMEN!

  • KaticaSvalina 14.07.2019.

    Brz oporavak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare