To je to što me zanima!

'Nenadić mi je poslao prijeteću poruku, evo, još se tresem...'

Najbolji rukometaš Srbije Petar Nenadić navodno je sada već bivšem srpskom izborniku slao prijeteće poruke nakon što je u javnost izašao njegov izvještaj s Europskog prvenstva
Vidi originalni članak

Samo su tražili razlog da me smijene. Čak i da smo prošli u polufinale EP-a, opet bi mi dali otkaz. Rade si prostor da angažiraju Nenada Peruničića, rekao je Jovica Cvetković nakon što ga je srpski rukometni savez smijenio s pozicije izbornika.

Samo jedna pobjeda, slučajni plasman u drugi krug, svađe, prozivke, opijanja, tulumarenja i konstantno sramoćenje srpskog rukometa u javnosti epilog su izleta 'orlova' na Euro u Hrvatskoj. No odlaskom Cvetkovića s klupe cirkus nije stao. Dapače, on, izgleda, tek dobiva na zamahu.

SLAVILI PORAZE Skandal u srpskom rukometu: Igrači su tulumarili u Zagrebu

- Igrači su pili i poslije kvalifikacija u Nišu, ali tada sam tek došao na klupu i nisam mogao ništa učiniti. Nastavilo se to i tijekom EP-a, što sam i naveo u izvještaju koji je nekako dospio u javnost. Ne znam kako jer ja ga nikome nisam pokazao, no istina nekome očito smeta - priča Cvetković u razgovoru za srpske medije te nastavlja s teškim optužbama:

- Pa mi smo svi bili taoci Petra Nenadića. Prvo je rekao da neće igrati, ali ne meni već prijateljima iz reprezentacije, a onda se predomislio. Uz to, nakon prvenstva mi je poslao prijeteću poruku što prelazi granice sporta. Strašno sam se uplašio, evo, još se tresem.

SKANDAL NA EP-u U HRVATSKOJ Izbornik Srbije 'bio pijan svaku večer': Nije znao gdje igramo!

Novinarima portala Alo Cvetković je navodno pokazao poruku koju mu je Nenadić poslao, a u njoj stoji:

- Pazi što pričaš o nama jer mi znamo puno više nego što ti misliš. Nemoj lagati medijima da smo izlazili i prati sebe svojim neznanjem i alkoholom. Srami se svojih godina i laži.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 01.03.2018.

    kakav je to cirkus od naroda,teski divljaci .To valjda ima samo u srbiji samo se sjetim kako su muslina maknuli sa funkcije a lik ih odpeljao na svjetsko .Hahaha neka im Golubović bude trener on je vrlo omiljen u drustvu

  • boww 01.03.2018.

    Ma sve je to ok pratit strani rukomet.al bas da se pise samo o jednoj stranoj reprezentaciji ili o jednom stranom treneru stvarno pretjerujete i polako postajete preprozirni s takvim clancima.mene zanima ozbiljan rukomet,sto rade francuzi,danci,njemci,spanjolci,svedi a ne tamo neka poluamaterska ekipa i beki poluamaterski trener.

  • giovanni123 01.03.2018.

    gdje je ovo ..gdje se dogadja ..koja drzava ..koji savez ...dajte nemojte nas h...ti s tim glupostima sa istoka ..kao da svojih g..pana nemamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare