To je to što me zanima!

Srpski savez neće dizati tužbu zbog paljenja zastave u Splitu

Mediji u Srbiji raspisali su se o paljenju srpske zastave na Poljudu tijekom utakmice Europske lige između Hajduka i Zenita. Čelnici FSS-a kažu kako neće tužiti nikoga
Vidi originalni članak

Nema nikakve potreba da Nogometni savez Srbije (FSS) reagira na paljenje srpske zastave na Poljudu. Sve je na europskoj kući nogometa, delegat je sve to zabilježio i proslijedit će disciplinskom sucu Uefe. Ne sumnjam da će kazna biti adekvatna, rekao je za srpski Alo glavni tajnik FSS-a Zoran Laković.

Podsjetimo, tijekom utakmice Hajduka i Zenita na Poljudu u četvrtak navijači 'bilih' zapalili su zastavu Srbije. Nastavak je to 'rata' iz St. Peterburga i odgovor na najavu srpskih navijača da će 'doći u pomoć ruskoj braći i pokoriti Split'. Često se i s tribine gdje su bili smješteni gostujući navijači čulo skandiranje Srbiji, što je jasna provokacija Torcide. Nasreću, navijači Hajduka ostali su, osim u slučaju paljenja zastave, smireni i nisu reagirali kao što se to moglo očekivati.

- Vjerujte neće biti potrebe da reagiramo, znam kako razmišlja Platini u sličnim situacijama. Uefa ima nultu toleranciju prema bilo kakvim političkim, rasnim ili vjerskim parolama na utakmicama pod njihovim okriljem. Ne želim se na bilo koji način miješati u ovaj slučaj - zaključio je Laković.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gorski1 06.11.2010.

    admine , pedercino rusko srpska , ne diraj mi komentar , jer cu it batje terma.

  • gorski1 06.11.2010.

    Pored zastave trebali su jos zapalit i kojeg srbina ili rusa , tek da vatrica ljepse izleda.

  • Valente7 06.11.2010.

    Srbi su sami izazvali da im Torcida zapali zastavu.U Rusiji se cijeli stadion dere "Ubij Ustaša" a u Solunu također vrijeđanje! E pa nek su je zapalili i nek sam primitivan ali nakon svega lijepo mi je vidjet kako gori!

Komentiraj...
Vidi sve komentare