To je to što me zanima!

Sramotan ispad srpskog suca: Ma nek Hrvati i Slovenci crknu!

Srpski košarkaški sudac Milan Mažić (43) na Twitteru je nakon pobjede Radničkog protiv Cibone napisao: "Mi igramo najbolju košarku, a Hrvati i Slovenci neka crknu"
Vidi originalni članak

Milan Mažić (43) Fibin grb nosi već 13 godina. No to ga nije spriječilo u sramotnom ispadu nakon utakmice regionalne košarkaške ABA lige između Cibone i Radničkog. 

Zagrebački sastav  izgubio je u Kragujevcu nakon dva produžetka (105-101), a srpski sudac je na svom profilu na Twitteru nakon utakmice napisao:

- Bravo Radnički! Da pokažemo Slovencima i Hrvatima da, iako ne možemo voditi i organizirati ligu, igramo najbolju košarku. Pa nek crknu.

Mažić je u karijeri košarkaškog suca odsudio više od 3000 utakmica u različitim natjecanjima. Sudio je više finala Europskih prvenstava mlađih kategorija te utakmice kvalifikacija za Eurobasket.

- Lijepo i sportsko ponašanje je samo jedna od kvaliteta koju liga treba imati. To je moje iskreno mišljenje - rekao je u jednom intervjuu ove godine Milan Mažić.

Izjava dijametralno suprotna onome što je napisao na Twitteru. Zaista nevjerojatno da čovjek koji ima toliko iskustva u sportu i koji sudi hrvatskim i slovenskim klubovima u regionalnoj ligi može izjaviti nešto ovakvo. 

Nije poznato hoće li ovaj ispad poznatog srpskog suca proći nekažnjeno.

Ovdje možete pročitati sramotnu izjavu.

Radić kaznio Mažića zbog katastrofalnog suđenja

U sezoni 2007./08. regionalne lige nakon utakmice Zadra i Zagreba Milan Mažić kažnjen je s dvije utakmice. Nažića je kaznio tadašnji sportski direktor lige Danko Radić zbog neujednačenog kriterija

Idi na 24sata

Komentari 126

  • dr Bal 20.02.2013.

    Nemojte se čuditi ovako razmišlja još uvjek oko 80% srpskog naroda pogotovo protiv Hrvata! S njima još dugo nečemo na zelenu granu. Svoju mladež u osnovnoj truju sa mržnjom protiv nas Hrvata! Nažalost je tako, iako za ovo dobijem 1000 minusa!

  • jeDINA MOja ljubav 20.02.2013.

    treba se sad zapitat koliko je regularna ABA liga,dok ovaj iznosi ovakve sramotne izjave.

  • Captain Obvious 20.02.2013.

    koga briga što jedan srbin govori

Komentiraj...
Vidi sve komentare