To je to što me zanima!

Srpski trener je opet zavodio voditeljicu: Jako si lijepa danas

Nakon prvenstvene utakmice Vojvodine i Spartaka koja je završila 1-1, Nenad Lalatović dao je izjavu voditeljici Marini Buljovčić zbog koje se opet našao u centru pozornosti
Vidi originalni članak

Trener Vojvodine Nenad Lalatović poznat je po tome što nerijetko ne može odoljeti atraktivnim novinarkama, a ovaj put izmamio je osmijeh voditeljice Arenesport Marine Buljovčić. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igrači Vojvodine slave osvajanje Kupa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvenstvenoj utakmici Vojvodina je remizirala protiv Spartaka iz Subotice 1-1, a nakon utakmice Lalatović je bio dobro raspoložen te je uputio kompliment voditeljici. 

- Moram ti reći da si jako lijepa danas - rekao je Lalatović koji dobro poznaje Buljovčić jer je radila kao PR Vojvodine. 

U veljači ove godine, nakon što je Vojvodina pobijedila Voždovac, Lalatović je uletio u kadar novinarki dok je izvještavala s terena, te joj je skinuo kapu i nazvao ju 'Crvenkapom'. 

Buljovčić je inače novinarka Radiotelevizije Vojvodina, a radi i kao PR Proletera.

Možda najzapaženija Lalatovićeva konferencija bila je uoči debija na klupi Vojvodine koju je vodila Beba Kružević. 

Lalatović se jedva suzdržavao od pogleda prema dekolteu glasnogovornice. Pogled mu je konstantno bježao ulijevo te je vidljivo pokazivao znakove nervoze, ali se na kraju uspio skoncentrirati kako bi odgovorio na pitanja. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zoranvu 16.05.2021.

    Rekao je,jako si LEPA danas , gospodo novinari. 😘😘😘

  • Janka Puszta 15.05.2021.

    Odvratno da većina stranih članaka dolazi iz ili o servima. Pa ima još zemalja, ili vam je gazda naredil da pišete sam o njegovim servima.

  • dnevna doza gluposti 15.05.2021.

    jako bitna vest u 3pm

Komentiraj...
Vidi sve komentare