To je to što me zanima!

Srpskog plivača Milorada Čavića čeka teška kazna?

Srpski plivač Čavić došao je na proglašenje pobjednika u majici s natpisom "Kosovo je Srbija" i vjerojatno ga čeka teška kazna
Vidi originalni članak

Srpskog plivača Milorada Čavića očekuje moguća kazna Europske plivačke organizacije (LEN-a), zbog nedopuštenog širenja političkih poruka...
Milorada Čavića, osvajača zlata s novim europskim rekordom na 50 metara leptir na EP u Eindhovenu, čeka kazna zbog otkrivanja crvene majice s natpisom na ćirilici “Kosovo je Srbija” tijekom ceremonije dodjele zlatne medalje.
Čavićev čin podigao je veliku prašinu, a sam plivač kaže kako je htio samo poslati “pozitivnu energiju” svojim sunarodnjacima.
Europska plivačka organizacija (LEN) u službenom je priopćenju izjavila kako će hitno organizirati saslušanje kako bi odlučila o mogućoj kazni.
- Bojim se najgoreg. Najgora stvar koja mi se može dogoditi je da me suspendiraju. To je poput smrtne presude. Nisam želio nikoga provocirati, niti izazvati nasilje. Moja zemljaci su rastrgani i ...moj cilj bio je da im podignem moral - rekao je Čavić.
Kosovo je proglasilo neovisnost 17. veljače, a njihov čin priznale su velesile poput SAD-a, Japana i brojnih drugih velikih članica Europske unije.
- Što moje nošenje majice s tim natpisom može promijeniti? SAD, UN i zemlje Europske unije neće promijeniti svoje mišljenje i odluku, to je već gotov čin. Samo sam htio podići moral svom narodu i unijeti malo pozitivne energije - dodao je srpski plivač.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • vladobud 21.03.2008.

    holandija zemlja lala jos jednog nam je junaka dala !Cavicu srbine !prodane duse mogu da ti p... !

  • vemi 21.03.2008.

    Ova majica je odraz srpske pobune, koja očito nigdje više ne pali. Kosovo su priznale više manje sve utjecajnije zemlje i nema od ove majice nikakve koristi. Stoga i nisam za to da se trenira strogoća na jednom plivaču, koji izražava ono što 99% Srba misli. Ako je iz nekih meni nepoznatih pravila ponašanja i potrebna kazna, a ono svakako ne treba biti drakonska. Mislim da pretjeruju! ------Vladobd, znaš li ti plivati u svom srpskom moru... kojeg btw nemate?? Ili bi i iz kade teškom mukom isplivao? LOL, jadan Vlado! Živi u Budvi, ali je Srbin, pa liječi svoje protucrnogorske frustracije na nama! Jaaaadan!

  • vlado bud 21.03.2008.

    Ti si nas JUNAK Milorade dusmani mogu da ti popuse ! voli te Srpski narod ! i jos stojim iza svojih reci da sa jednom rukom je brzi od vaseg draganje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare