To je to što me zanima!

Srušili Dinamo pa Hajduk, ali ne i Istru: Grbić spašavao bod Lokomotivi s igračem manje

U posljednjim trenucima prvog dijela Puljani su imali odličnu priliku za potpuni preokret, Šime Gržan je izašao sam ispred Ive Grbića, no vratar Lokomotive je sjajno reagirao
Vidi originalni članak

U prvom susretu 31. kola Prve HNL Istra 1961 i Lokomotiva su odigrali 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje Lokomotive u svlačionici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to utakmica od iznimne važnosti za oba sastava. Domaćinu su potrebni bodovi u borbi za prvoligaški spas, dok Lokomotiva lovi drugo mjesto i plasman u kvalifikacije za Ligu prvaka. Na koncu je završilo bez pobjednika.

"Lokosi" su poveli već u devetoj minuti golom Lirima Kastratija, no Istra 1961 je izjednačila samo šest minuta kasnije preko Gedeona Guzine.

U posljednjim trenucima prvog dijela Puljani su imali odličnu priliku za potpuni preokret, Šime Gržan je izašao sam ispred Ive Grbića, no vratar Lokomotive je sjajno reagirao.

U nastavku susreta nije bilo previše uzbuđenje do 69. minute kada su gosti ostali s igračem manje. Fran Karačić je na rubu kaznenog prostora rukama zaustavio Sergija Gonzaleza, a sudac Dario Bel prvo mu je pokazao žuti karton, a nakon pregleda video snimke promijenio je odluku isključivši gostujućeg stopera.

LOKOMOTIVA - HAJDUK 3-2 Dinamo je prvak! Fantastična Lokomotiva zaostajala dva gola pa srušila Hajduk u nadoknadi

Pet minuta prije kraja susreta Lončar je mogao donijeti važnu pobjedu Istri, ali je Grbić još jednom odlično reagirao.

Večeras se još sastaju Varaždin i Inter, a u petak će snage odmjeriti Rijeka i Gorica te Hajduk i Slaven Belupo. U subotu igraju Dinamo i Osijek.

Na ljestvici vodi Dinamo s nedostižna 72 boda, Lokomotiva je druga s 54 boda Osijek je treći s 52 boda koliko ima i Rijeka. Hajduk je na petoj poziciji s 51 bodom.

Istra 1961 je ostala na devetoj poziciji s 23 boda, šest više od posljednjeg Intera te bod manje od zone spasa i Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ToniMontana 26.06.2020.

    HNS suci ...ukrali Istri 2 boda

  • kicovz 25.06.2020.

    To je ono nešto šta fali lokomotivi, da takve utakmice ne dobiva, nažalost. Možda i bolje, opet će igrači na pustit klub i tko zna kako bi se snašli u lp, po meni najbolje da rijeka uzme 2 mjesto,

  • crowal 25.06.2020.

    Bravo Istrijani

Komentiraj...
Vidi sve komentare