Obavijesti

Sport

Komentari 256

Dinamo je prvak! Fantastična Lokomotiva zaostajala dva gola pa srušila Hajduk u nadoknadi

Dinamo je prvak! Fantastična Lokomotiva zaostajala dva gola pa srušila Hajduk u nadoknadi

Pravi spektakl gledali smo u Kranjčevićevoj. Tri gola u prvom poluvremenu, nevjerojatni promašaji, prelijepi golovi i naposljetku - prava drama u sudačkoj nadoknadi koja je trajala 12 minuta

Lokomotiva je u nevjerojatnoj utakmici u 30. kolu HNL-a slavila 3-2 protiv Hajduka i time osigurala Dinamu naslov prvaka!

Hajduk je poveo već u trećoj minuti golom Mije Caktaša koji je pola sata kasnije povećao na 2-0 iz penala kojeg je nesretno skrivio Lokomotivin branič.

Ipak, Lokomotiva je stigla malo smiriti rezultat prije predaha. Kolinger je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena smanjio na 2-1, a onda se otišlo na odmor. Prvo poluvrijeme bilo je pravi spektakl, moglo je pasti i više od ta tri gola!

A u nastavku - Lokomotivina rapsodija! Redali su 'lokosi' priliku na priliku! Tuciju je jedan gol i poništen, no u 66. je prekrasno zavrnuo loptu s ruba šesnaesterca za izjednačenje. 

Hajduk je onda opasno visio, imali su i 'bili' koju priliku, ali pred golom Posavca bila je prava opsada koja je kulminirala u - šestoj minuti sudačke nadoknade! A igralo se čak 12 minuta... Tad je glavom zabio Petrak za drugo mjesto Lokomotive na tablici i Dinamovu titulu koja je sada i matematički osigurana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
30. kolo HNL-a 21:05 , Stadion Kranjčevićeva, Zagreb
Lokomotiva
45+2' Kolinger 66' Tuci 90+6' Petrak
3 : 2
Hajduk
2', 35' Caktaš
Sortiranje događaja
90+12'

KRAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

90+11'

Još se igra! Caktaš je u 11. minuti sudačke nadoknade nakon dodavanja Jradija opalio s ruba šesnaesterca no nije uspio biti heroj...

90+6'

GOOOOOOOL! Petrak je bio najviši na skoku nakon kornera, bila je to vjerojatno zadnja akcija na utakmci i zabio je glavom! 

90+1'

Kakva šansa Kastratija! Provukao je loptu pored dvojice igrača i ubacio Uzuniju koji je baš sve imao pred sobom! Bio je pred golom i imao zicer stoljeća...

90'

Igrat će se pet minuta nadoknade!

Komentari 256