To je to što me zanima!

Srušio je Barcu pa morao pod nož: Operacija ga 'prepolovila'

Zbog Covida-19 nije mogao igrati Ligu prvaka, a zbog vađenja krajnika izgubio je gotovo 10 kilograma. Htjela ga je Benfica, ali sin španjolskog bodybuiledera i Dominikanke uvjeren je da je kvaliteta za Real Madrid
Vidi originalni članak

U ožujku ove godine Real i Barca igrali drugi Clasico sezone. Madrid je pobijedio 2-0, preskočio Blaugranu, sjeo na vrh Primere i priču završio osvajanjem naslova.

Mariano Diaz (27) ušao je s klupe, pa ne u manje od minute nego u manje od 50 sekundi zavukao loptu Kataloncima u mrežu. Heroj Castille!

Pogledajte video: Mariano obožava pse

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Onda je došla pandemija, posrtanje u Ligi prvaka, a inače mišićavi i nabildani Mariano (tata mu je baš profesionalni bodybuilder) upao u probleme s upalom krajnika.

Morao je na rutinsku operaciju, vađenje krajnika, ali dečko koji je zbog mame umjesto očeve domovine Španjolske odabrao igrati za Dominikansku Republiku, na treninge se vratio s - 10 kilograma manje.

Realove fotografije 'Mariano pored Mariana' pokazuje koliko je Diaz smršavio, a posebno vidljivo što se tiče mišića na nogama.

Čovjek nije normalno mogao jesti desetak dana i kilaža mu je samo padala. Sad polako nadoknađuje kilažu. A nije se baš 100% na svojoj težini vratio nakon oporavka od korona virusa kojim se zarazio pa zbog toga propustio Ligu prvaka.

Ostalo mu je, procjenjuju Realovi stručnjaci, udebljati se još cca. 5 kilograma da bi se vratio na svoju normalnu, pred-operativnu težinu.

Inače, u pitanju je jedini Katalonac u Realovoj svlačionici. Rođen je u Premiji Del Mar, turističkom gradu udaljenom samo 25 km od Realovog najvećeg rivala, Barcelone. Možda je baš zato odlučio - ne igrati za Španjolsku.

Tijekom ljetnog prijelaznog roka za njega je jako bila zainteresirana Benfica, ali Mariano je već bio na jednoj posudbi (2017/18 u Lyonu) i nije se htio opet micati sa 'Santiago Bernabeua'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ludiM 10.10.2020.

    nije bio na posudbi vec je prodan u lyon i onda otkupljen nazad. provjerite info prije objave a ne se brukat!

  • kirbi78 09.10.2020.

    Kaže se bodybuildera, a ne bodybuiledera, Marianu brz oporavak želim

  • ChandlerBing4 09.10.2020.

    Zabio bitan gol koliko i Torres.

Komentiraj...
Vidi sve komentare