To je to što me zanima!

Srušio je rekord i Dinamo pa dobio povike "Buriću, odlazi!"

Teško je očekivati da Burić može pokrenuti momčad koja je zapala u krizu i ni izbliza ne pruža igre kakve bi morala, pogotovo nakon što mu je s tribine okrenut palac dolje, a igrači se teško nose s tim pritiskom
Vidi originalni članak

Nakon dva poraza od Gorice službeni Hajduk se dva dana nije oglašavao, a onda je predsjednik Marin Brbić objavio u priopćenju da klub stoji iza trenera i momčadi, ali i da od njih traži da već protiv Osijeka pokažu kako tu podršku i zaslužuju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prevedeno: Damire Buriću, ovo vam je zadnja prilika da uvjerljivom pobjedom popravite dojam i ostanete na klupi. Svaka sljedeća utakmica za Burića je kvalifikacijska, a dodatni mu je problem što nakon Osijeka i dvotjedne reprezentativne stanke ide u goste Dinamu, pa mu stiže Rijeka...

KOMENTAR Brbić je kupio vrijeme Buriću, sebi, možda i novom treneru...

Burić je, dakle, dobio još barem jednu priliku, ali tim je potezom Brbić kupio vrijeme i sebi, sad može u miru pregovarati s potencijalnim Burićevim nasljednicima, kojima je također kupio vrijeme, i oni se mogu u miru riješiti starih obaveza te dodatno upoznati momčad.

MARIN BRBIĆ Burić ostaje! Protiv Osječana mora opravdati naše povjerenje

Objektivno, teško je očekivati da Burić može pokrenuti momčad koja je zapala u krizu i ni izbliza ne pruža igre kakve bi morala, pogotovo nakon što mu je s tribine okrenut palac dolje, a igrači se teško nose s tim pritiskom.

No viđali smo i većih čuda kad je Hajduk u pitanju. I to ne tako davno. Prije dvije godine serijom pobjeda Kopić je “ugasio” bunt navijača koji su tražili ostavke. Otišao je Carrillo, ali su Mario Branco i Ivan Kos preživjeli udar s tribina.

PADALI SU I ZA MANJE PREKRŠAJE Burićev kraj jedino je rješenje, prizivaju se Kek i Igor Tudor

Može li ova momčad s Burićem napraviti slično, mogu li produljiti seriju domaćih pobjeda protiv Rijeke i Osijeka i pridodati barem remi iz Maksimira i time dočekati zimsku stanku i pripreme?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • papilon100 07.11.2019.

    Najodvratnije u cjeloj prici da Dinamo treba hranit Brbicev Hajduk

  • contreras 07.11.2019.

    Dok god dinamo mlati lovu u europi odredeni postotak prosljeduju hajduku, hajduk ce moc mjenjat trenere kad hoce ipak tim novcima nadoknaduju ostete trenerima. 3:3 jucer protov shaktara to jos milijun eura i hajduk lsgani trlja ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare