To je to što me zanima!

Srušio Liverpool pa Casillasu poslao poruku: Vrati se brzo...

Želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi, napisao je Leo Messi na svom Instagramu. Pokazao je da je u mislima s velikim rivalom koji je pretrpio srčani udar
Vidi originalni članak

Odigrao je veličanstvenu utakmicu na Camp Nou, a onda se sjetio velikog rivala Ikera Casillasa koji je završio u bolnici nakon srčanog udara na treningu Porta.

Legendarni golman Real Madrida se u srijedu osjećao loše, a liječnici su nakon pregleda utvrdili da je imao udar. Odmah su ga iz kluba prebacili na hitnu gdje je zbrinut. Nalazi se izvan životne opasnosti.

IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI Šok u Portu! Veliki Casillas je imao srčani udar na treningu

Dok je Iker Casillas iz bolničkog kreveta u Portu čitao poruke podrške koje su mu stizale iz čitavog svijeta, Leo Messi je u Barceloni s dva gola srušio Liverpool, a nakon velike pobjede kojom je Barca došla na korak do finala Lige prvaka, nije zaboravio na velikog rivala.

- Sretan sam zbog rezultata, ali čeka nas teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola koji je odlična momčad i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad - napisao je Messi pa poslao želje za što bržim oporavkom Ikeru Casillasu.

- Konačno, želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi.

Casillasu su poruke podrške poslali kolege iz čitavog svijeta, među njima su i naši nogometaši Luka Modrić, Dominik Livaković, Ivan Perišić i mnogi drugi. On se javio nekoliko sati nakon zaprimanja u bolnicu s dobrim vijestima.

- Bilo je zastrašujuće, ali sve je pod kontrolom. Hvala svima na porukama podrške - poručio je kratko iz bolničkog kreveta.

PREŽIVIO SRČANI UDAR Casillas se javio iz bolnice: Bilo je zastrašujuće, ali dobro sam

Iker Casillas je imao veličanstvenu karijeru. Bio je i dio fantastične reprezentacije koja je spojila čak tri velika trofeja zaredom. Španjolska je 2008. i 2012. osvojila Europsko prvenstvo, a 2010. su pokorili Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Odigrao je na tim natjecanjima baš svaku minutu i primio samo dva gola, a trenutak kada je poljubio djevojku novinarku Saru Carbonero nakon finala se i danas priča. Sara je u srijedu bila uz njega čitavo vrijeme.

S Realom je imao posebnu ljubav. Ispunio je svoje dječačke snove kada je odjenuo dres madridskog kluba, upisao se u legendu... U posljednjoj sezoni na Santiago Bernabeuu je bio često kritiziran. Mnogi su smatrali da je vrijeme za mirovinu, da ne može više braniti na vrhuncu. Na kraju je otišao, ali ne u mirovinu, nego u Porto gdje je pokazao da još uvijek može braniti na vrhunskoj razini. 

Nažalost, njegova karijera je sada upitna nakon srčanog udara.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 02.05.2019.

    Dali postoji neki igrač “ msjmaj “ koji je uvijek veseo i radostan kad izgube.. ili se to desilo samo Messiju ?

  • majmaj 02.05.2019.

    ovom je isto muka od messija i od njegovih golova

  • 02.05.2019.

    ZELIM TI BRZ OPORAVAK

Komentiraj...
Vidi sve komentare