Obavijesti

Sport

Komentari 22

Srušio Liverpool pa Casillasu poslao poruku: Vrati se brzo...

Srušio Liverpool pa Casillasu poslao poruku: Vrati se brzo...
1

Želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi, napisao je Leo Messi na svom Instagramu. Pokazao je da je u mislima s velikim rivalom koji je pretrpio srčani udar

VIDEO

Odigrao je veličanstvenu utakmicu na Camp Nou, a onda se sjetio velikog rivala Ikera Casillasa koji je završio u bolnici nakon srčanog udara na treningu Porta.

Legendarni golman Real Madrida se u srijedu osjećao loše, a liječnici su nakon pregleda utvrdili da je imao udar. Odmah su ga iz kluba prebacili na hitnu gdje je zbrinut. Nalazi se izvan životne opasnosti.

Šok u Portu! Veliki Casillas je imao srčani udar na treningu
Šok u Portu! Veliki Casillas je imao srčani udar na treningu

Dok je Iker Casillas iz bolničkog kreveta u Portu čitao poruke podrške koje su mu stizale iz čitavog svijeta, Leo Messi je u Barceloni s dva gola srušio Liverpool, a nakon velike pobjede kojom je Barca došla na korak do finala Lige prvaka, nije zaboravio na velikog rivala.

- Sretan sam zbog rezultata, ali čeka nas teško gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola koji je odlična momčad i snažno će napadati. Dolazi nam najvažniji dio sezone i moramo biti ujedinjeniji nego ikad - napisao je Messi pa poslao želje za što bržim oporavkom Ikeru Casillasu.

- Konačno, želim iskoristiti ovu poruku da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru Casillasu uz želju da se brzo oporavi.

Casillasu su poruke podrške poslali kolege iz čitavog svijeta, među njima su i naši nogometaši Luka Modrić, Dominik Livaković, Ivan Perišić i mnogi drugi. On se javio nekoliko sati nakon zaprimanja u bolnicu s dobrim vijestima.

- Bilo je zastrašujuće, ali sve je pod kontrolom. Hvala svima na porukama podrške - poručio je kratko iz bolničkog kreveta.

Casillas se javio iz bolnice: Bilo je zastrašujuće, ali dobro sam
Casillas se javio iz bolnice: Bilo je zastrašujuće, ali dobro sam

Iker Casillas je imao veličanstvenu karijeru. Bio je i dio fantastične reprezentacije koja je spojila čak tri velika trofeja zaredom. Španjolska je 2008. i 2012. osvojila Europsko prvenstvo, a 2010. su pokorili Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Odigrao je na tim natjecanjima baš svaku minutu i primio samo dva gola, a trenutak kada je poljubio djevojku novinarku Saru Carbonero nakon finala se i danas priča. Sara je u srijedu bila uz njega čitavo vrijeme.

S Realom je imao posebnu ljubav. Ispunio je svoje dječačke snove kada je odjenuo dres madridskog kluba, upisao se u legendu... U posljednjoj sezoni na Santiago Bernabeuu je bio često kritiziran. Mnogi su smatrali da je vrijeme za mirovinu, da ne može više braniti na vrhuncu. Na kraju je otišao, ali ne u mirovinu, nego u Porto gdje je pokazao da još uvijek može braniti na vrhunskoj razini. 

Nažalost, njegova karijera je sada upitna nakon srčanog udara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union