To je to što me zanima!

Odveo Nijemce do pobjede pa zaprosio curu na drugom kraju svijeta: Kruse je teški romantik

Njemački kapetan Max Kruse asistirao je za pobjednički gol protiv Saudijske Arabije na Olimpijskim igrama pa se sve poklopilo: na televiziji je zaprosio dugogodišnju djevojku koja je u Njemačkoj
Vidi originalni članak

U susretu skupine D Njemačka je u Saitami pobijedila Saudijsku Arabiju 3-2 te stigla do prvih bodova na olimpijskom turniru. Nijemci su dva puta vodili, Saudijci se dva puta vraćali, no 15 minuta prije kraja 'elf' je zabio i treći čime je potvrdio prvu pobjedu na Olimpijskim igrama.

A nakon prvih bodova uslijedio je show! Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Max Kruse, inače napadač Union Berlina, javno je pred TV kamerama odlučio zaprositi dugogodišnju djevojku Dilaru. Ona je u Njemačkoj i zbog strogih kontrola te zabrane gledatelja na stadionima u Japanu nije mogla doći.

Kruse je asistirao Uduokhaiju i to za pobjednički gol pa se u već pripremljenoj ideji sve poklopilo. Davao je intervju nakon susreta pa u jednom trenutku skinuo dres. Na majici ispred je pisalo "Volim te, hoćeš li se udati za mene?"

Nekoliko trenutaka kasnije iz Njemačke je stigla potvrda: Dilara je pristala! Vjenčanje će se održati nakon što se Kruse vrati s Olimpijskih igara gdje se Njemačka nada otići do samog kraja i preuzeti naslov od Brazila.

Amiri je doveo Njemačku u prednost u 11. minuti, a nakon pola sata igre bilo je 1-1. Strijelac za Saudijsku Arabiju bio je Al Najei. Nijemci su ponovno poveli u 43. minuti preko Achea, da bi danas najbolji igrač Saudijaca zabio i svoj drugi.

Konačnih 3-2 postavio je Uduokhai u 75. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • DeGogi 26.07.2021.

    Kruse najvise voli kocku.

  • 26.07.2021.

    Ne brini! cijeli kanton pazi na nju :)

  • fernandes11 25.07.2021.

    jadno i papucarski

Komentiraj...
Vidi sve komentare