To je to što me zanima!

Stamenković se preplašio i nije htio odjenuti Zvezdinu majicu...

Igrači Dinama okružili su golmana Neftčija Sašu Stamenkovića, bivšeg golmana Crvene zvezde, a stoper Slavčo zavapio: Nemojte, kunem se da nije uzeo tu majicu
Vidi originalni članak

Na Maksimir ću istrčati sa Zvezdinom majicom ispod dresa, najavio je golman Neftčija Saša Stamenković uoči utakmice.

No, razmislivši dvaput, odlučio je kako je sigurnije ostaviti je u svlačionici. Barem tako tvrde stoperi Neftčija. Nakon što je Ivan Krstanović ostao ležati na travnjaku, Stamenković mu je prišao i nešto prigovorio.

Odmah su reagirali igrači Dinama, a među najbržima je bio Jerko Leko. Stamenkovića je podsjetio gdje je i da njegove ‘folirancije’ sa Zvezdinom majicom ne prolaze.

- Nemojte, ljudi, raditi probleme. Kunem vam se da Saša nije odjenuo Zvezdinu majicu. Evo, može podignuti dres da vam dokaže. Smirite se - zavapio je makedonski stoper Slavčo Georgievski koji je jedva zadržao Jerka Leku, novog heroja Maksimira.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Raikkonen_1 15.07.2011.

    sta ti je Hercegovac,bravo leko

  • mangart 15.07.2011.

    nisam znao da u srbiji nema novina na internetu niti da srbi nemaju gdje komentirat sport pa dolaze na naše stranice...

  • lolita 29 15.07.2011.

    I za one koji su zaboravili Crvena Zvezda je osvojila ligu prvaka i za to kapa dolje dok dinamom ordinira Mamić koji samo gleda svoju zaradu dok cijela hrvatska to gleda a niko mu ne može nista!!! to je žalosno a ne koji dres je ko obukao ispod pravog dresa

Komentiraj...
Vidi sve komentare