To je to što me zanima!

Stan za prvakinju: Grad darivao Sanju Jovanović

Dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica je potpisala ugovor sa trofejnom plivačicom, po kojem stan od 74 m2 ide u Sanjino vlasništvo
Vidi originalni članak

Iznimno sam zadovoljna što su se nakon puno vremena stekle okolnosti za potpisivanje ovog ugovora i želimo da se Sanja ubuduće brine samo o svojim rezultatima i uspjesima, te da je stambeno pitanje više ne opterećuje, rekla je dubrovačka gradonačelnica Dubravka Šuica. Grad je svojoj Sanji darovao stan u naselju Solitudo veličine 74 kvadratna metra.Ugovor o vlasništvu Šuica je u ime grada potpisala u četvrtak i pritom razveselila Sanju. Što bi se reklo, da su barem lokalni izbori svaki dan...
- Hvala Dubrovniku na svemu što radi za svoje plivačice i plivače - rekla je presretna Sanja i dodala:
- Ovo je biti još jedan novi poticaj, veliki poticaj da budem još bolja u budućnosti, da ostvarim nove uspjehe.
Sanja će uskoro nastupati na Svjetskom prvenstvu u Rimu, čime će odmah dobiti prvu šansu zahvaliti svom gradu još ponekom medaljom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • aura 24.04.2009.

    Drago mi je da se nagrađuje uspjeh i trud jedne dobre i skromne osobe , koja može svojim rezultatima biti za primjer mladim ljudima, da vide da se ipak rad i upornost isplati. Kad vidin onu glupaču od njene sestre, koja nema mozga i jedino što zna pokazati su cice i guzice, Sanjica je zaista predobra osoba jer osim o sebi financijski skrbi i svoju bolesnu mamu, Sanjice stretno ti bilo!

  • daxdax 24.04.2009.

    Koliko god je njoj bog dao talenta i pameti,toliko je uzeo njenoj sestri sponzoruši Tanji kojoj je dao da izgleda dobro. Eto ko kaže da bog nema smisla za humor :)

  • jel32ena 24.04.2009.

    čestitam Sanji i nadam se da ce i seka dobiti stan za veliki doprinos u promociji Dubrovnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare