To je to što me zanima!

Stanišić za povijest Bundeslige! Postao je tek drugi nogometaš koji je ovo uspio napraviti...

Bayer je ove sezone neporažen u 43 utakmice u svim natjecanjima i želi osvojenoj Bundesligi pridodati DFB kup i Europsku ligu kako bi osvojio trostruku krunu
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić (24) u nedjelju je s Bayerom Leverkusenom osvojio prvi naslov njemačkog prvaka u povijesti tog kluba, a 'vatreni' je tim pothvatom ušao u povijest. Naime, osvojio je Bundesligu četvrtu godinu u nizu, ali mu je to, nakon što je lani osvojio titulu s Bayernom, sada uspjelo u dresu dva kluba.

Naime, Stanišić je tim pothvatom postao tek drugi nogometaš koji je osvojio titulu Bundeslige u uzastopnim sezonima s dva različita kluba.

ZA PRVI NASLOV U POVIJESTI VIDEO Luda fešta u svlačionici Bayera: Slavili titulu uz pivo, Stanišić zalio Xabija Alonsa!

To je prije Stanišića za rukom pošlo samo Augustu Stareku, koji je 1968. s Nürnbergom osvojio ligu, a godinu dana kasnije s Bayernom.

GORJET ĆE GRAD VIDEO Show u Njemačkoj! Bayer Leverkusen do prvog naslova u povijesti, Stanišić nije igrao

Bayer je ove sezone neporažen u 43 utakmice u svim natjecanjima i želi osvojenoj Bundesligi pridodati DFB kup i Europsku ligu kako bi osvojio trostruku krunu. Stanišić je za Bayer odigrao 29 utakmica u svim natjecanjima i na kraju sezone mu ističe posudba iz Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Na na na na 15.04.2024.

    Top igrač. Za prvenstvo: Petkovic (Budimir)Perisic (Pjaca) - Modric - Majer (Kramaric)Kovacic - BrozovicSosa - Gvardiol - Stanisic - Juranovic

  • trpaj_sirotinju 15.04.2024.

    zanimljivo,upisao se u povijest za sva vremena

  • Anonimus2017 15.04.2024.

    Bravo Bayer....ove godine su baš dobri

Komentiraj...
Vidi sve komentare