To je to što me zanima!

Stanko Poklepović: Hajduk je neuništiv jer se ne damo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Špacina nervoza s klupe prenijela se na teren. Od početka je vodio unaprijed izgubljenu bitku s riječkom publikom. Uzvraćao im je uvredama...
Vidi originalni članak

Pune četiri godine Hajduk je čekao pobjedu na Kantridi i dočekao je u najvažnijem trenutku. S igračem manje Mario Brkljača je pred kraj susreta postigao gol i vratio Hajduk na čelo ljestvice. Opet je bilo dosta povika na suđenje, a najveće optužbe izašle su iz usta Stanka Poklepovića koji je rekao:
- Hajduk je neuništiv. Mnogo toga se suprotstavlja u ovom našem projektu, počevši od sucaca pa nadalje, ali mi se ne damo - rekao je Špaco i lupio šakom o stol.
Trener Splićana bio je u glavnoj ulozi i tijekom susreta. Od prve minute vodio je unaprijed izgubljenu bitku sa riječkom publikom. Na uvrede je uzvraćao istom mjerom, gestikulirao, čak ih pozivao u teren, no na kraju, kada je sudac odsvirao kraj, okrenuo se prema publici, stavio ruku na srce i duboko se naklonio. Njegova nerovza s klupe prenijela se na teren, Anas Sharbini je zbog grubog starta na Švrljugu dobio izravni crveni karton, a Ibro je bio na korak do drugog žutog.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dalmatinac123456 19.09.2010.

    BERISLAE- sjeti se onih riječi o austriskom fašisti koji je uništijo dinamo !!!

  • BERISLAE 19.09.2010.

    Na treningu igraju prva momčad protiv druge,završio trening i pitaju novinari Špacu kako je zadovoljan igrom?Špaco im odgovori:Ma dobro je bilo al sudac je pokrao oba dvije momčadi!

  • BERISLAE 19.09.2010.

    dalmatinac,ali vas izgleda uništavaju baš svako kolo,to je tebi normalno,pa samo jedan narod iz našeg okruženja je govorio da je stalno netko protiv njega,sjeti se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare