To je to što me zanima!

Stanko Poklepović: Protiv Varteksa igramo drugačije

U utakmicu protiv Varteksa ulazimo drugačije, od prve minute želimo se nametnuti i pobijediti, rekao je Poklepović objasnivši taktiku protiv "krojača"...
Vidi originalni članak

Derbi u Maksimiru ostavio je traga na igrače Stanka Poklepovića, ali trener 'bijelih' ne dvoji kako njegova momčad mora pobijediti u subotnjem dvoboju s Varteksom na Poljudu.
- Buljat i Andrić neće moći igrati, no utakmica s Varteksom je nešto potpuno drugo od derbija. U nju ulazimo drugačije, od prve minute želimo se nametnuti i pobijediti - rekao je Poklepović.
Umjesto Andrića i Buljata najvjerojatnije ulaze Pandža i Ljubičić, a Poklepović bi mogao odmoriti i još pokojeg igrača.
- Svi su odigrali maksimalno, 100 posto su se potrošili i žao mi je što ih nisam stigao potapšati po ramenima odmah nakon utakmice kako to običavam pa sam to učinio jučer. Mnogo puta sam gostovao u Maksimiru, rijetko gubio, i nikad do ove srijede moja momčad nije bila manje agresivna od protivnika - kazao je Špaco.
Iz Zagreba stižu vijesti kako je Zdravko Mamić navodno 48 sati uoči derbija imao informaciju kako će Hajduk igrati.
- Da je znao, mogao je promijeniti svoj sustav i napraviti bolji rezultat - odmahnuo je rukom Poklepović i dodao:
- Otvoreno govorim o taktici i ulazim u detalje, a ima trenera koji su uvijek šutili i ništa nisu željeli otkriti. Takav je bio Ivić.
Poklepović je u Maksimiru sjedio na klupi, iako nije imao valjanu licenciju HNS-a.
- A što da vam kažem na to? Moj životopis je kao kobasica. Vodio sam reprezentacije Jugoslavije, Hrvatske, Irana, brojne velike klubove, osvajao prvenstva, kupove i superkupove, uostalom i predajem na toj istoj akademiji i sigurno da bi netko trebao razmisliti zašto ne mogu dobiti licenciju. To nije problem kojeg ja mogu riješiti - zaključuje trener Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dccro 26.03.2010.

    ma ovo je pobjeda hajduka ko kuća

  • Nizozemac 26.03.2010.

    Varteksu trenutno neide ,nemora se Poklepovic toliko trudit oko mjenjanja taktike ,vjetujem da je ubjedjen da ce ih dobit zato i pametuje.

  • zg_miky 26.03.2010.

    hajduk-varteks 5-0

Komentiraj...
Vidi sve komentare