To je to što me zanima!

Stao Lovrenu na lice pa je srušio 'vatrene': Idol mu je Modrić, ne zna slovenski već samo hrvatski

Da nije 'klasični' Slovenac, vidi se već u prezimenu. Sandi Lovrić (22), a ne Lovrič, je srušio Hrvatsku (1-0) u Ljubljani! 'Moji roditelji potječu iz Hrvatske. Otišli su raditi u Piran pa ih je život odveo u Austriju', objasnio je
Vidi originalni članak

Nećemo se lagati, do jučer su oni za Sandija Lovrića (22) znali samo oni veći nogometni fanatici ili pak zaljubljenici u Football Manager, a danas za njega dobro zna hrvatska javnost! Prvo je nagazio Dejanu Lovrenu na lice već u drugoj minuti utakmice, a onda je i 'nagazio na žulj' hrvatskim navijačima kad je pogodio Brozovića, a od Marcela se lopta odbila u gol. 

PRESRETNI STOJANOVIĆ Srušio Tottenham pa Hrvatsku: A kažu da smo država skijaša...

- Radujem se susretu s Lukom Modrićem, on je moj idol i nadam se da ću igrati protiv njega. Dok traje meč, ne mogu razmišljati o Luki, već o svojoj igri i kako pomoći svojoj momčadi. Moram pokazati ono što znam. Najvažnije je da ćemo igrati dobro i pobijediti - pričao je Lovrić prije utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slovenski reprezentativac je pokazao dobru snalažljivost. Ovaj ofenzivni veznjak je inače član švicarskog Lugana u čije je redove prešao nakon što mu je istekao ugovor u Sturmu iz austrijskog Graza. Cijeli život je u Austriji, a prošao je i tamošnje mlađe reprezentativne selekcije, ali ipak je završio u slovenskoj reprezentaciji.

- Velik dio moje obitelji živio je ili još živi u Sloveniji, moja povezanost sa Slovenijom je jaka, kao i moja želja da igram za reprezentaciju. Ideja je postojala već duže vrijeme, cijelo ovo vrijeme nekako sam razmatrao igranje za Sloveniju. Bio sam zadovoljan u mladim austrijskim reprezentacijama i nije bilo lako otići, ali osjetio sam da bih u Sloveniji mogao igrati bitnu rolu. Kad sam dobio poziv, to mi je izgledalo kao sjajna prilika. Presretan sam i ponosan što sam ovdje - rekao je svojevremeno za slovenski portal ekipa.svet24.sl.

Svoj je drugi gol u dresu slovenske reprezentacije zabio upravo 'vatrenima', a slovenski jezik - ne zna. Svoje intervjue tamošnjim medijima daje na hrvatskom jeziku pa oni naprave potrebni prijevod. Ovome mladiću su 22 godine i tko zna bi li se uspio ugurati u austrijsku A selekciju, a u slovenskoj se u sedam utakmica pokazao dobrim. Mnogo vremena za odmor nema jer ih već u subotu očekuje susret u Sočiju protiv Rusije, a možda bude opet morao reći koju riječ - na hrvatskom...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 25.03.2021.

    Kakav borac Lovran nakon ovog krvničkog starta Lovren krvave glave nastavlja igrat .Toooooooo

  • 25.03.2021.

    Nema veze ta utakmica! Sam kek je zasluzan za pobjedu! A ostale cemo dobit valjda cu se mamlazi sad probudit!

  • stringerx 25.03.2021.

    Bolji od orsica

Komentiraj...
Vidi sve komentare